''Ik blijf nog een jaar'' ~ Utopia Gekte

1/30/2016

''Ik blijf nog een jaar''

Tijd om afscheid te nemen

Om vijf voor drie krijgen we opeens Gabriëlle en haar bezoek weer in beeld. Toevallig net op het moment dat ze weer afscheid aan het nemen zijn. We mochten dus alleen het ontvangst en het vertrek zien. ''Je bent drie uur alleen maar boos geweest. Is echt niet eerlijk'', horen we Gabriëlle zeggen. Ze neemt dus weer afscheid van haar bezoek en geeft alvast wat spullen mee. ''Je bent drie uur boos geweest'', herhaalt ze nogmaals. ''Ik heb verschillende redenen om boos te zijn'', laat Fatiha weten. Gabriëlle wil buiten nog even snel op de foto zodat ze die straks op haar website kan zetten. ''Ik blijf nog een jaar'', roept ze. Michael maakt snel een groepsfoto van Gabriëlle en haar bezoek en daarna maakt Rowena nog wat foto's van Gabriëlle die afscheid neemt en Bjorn wil ook op de foto met Gabriëlle's bezoek. 

''Dag tante, ik hou van je. Ik vind het zo leuk dat je bent gekomen. [...] Kijk Fatiha gaat huilen. Ze huilt weer. Even serieus Fatiha hou op. [...] Hou even op Fa. Je moet niet huilen zoveel. Ik ben straks thuis'', aldus Gabriëlle. ''Hou je sterk oké'', reageert Fatiha terug. Ze omhelzen elkaar en daarna gaat het bezoek de auto weer in. ''Doei! Zie je. Ik zei het toch ze huilt de hele dag'', aldus Gabriëlle tegen haar medebewoners. ''Ik loop even mee. [...] Luister dan! Liane heeft gezegd dat ze nooit meer langs komt. Maar waarschijnlijk wil ze gewoon rustig komen'', laat Gabriëlle weten. Ze rent met de auto mee naar de poort en zwaait haar bezoek uit. ''Doei schatje'', gilt iemand vanuit de auto. ''Doei baby's. I love you. Love you. Niet huilen'', reageert Gabriëlle. ''Ik stop. Ik ben al gestopt'', roept Fatiha terug. Daarna rijd de auto met het bezoek het terrein weer af. Gabriëlle zal ondanks dat ze ziek was vast volop genoten hebben van haar familie bezoek.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.