''Ik ben wel twee maanden zwanger'' ~ Utopia Gekte

1/24/2016

''Ik ben wel twee maanden zwanger''

''En nog wijs je me af''

''Je zag er prachtig uit, echt heel s*xy. Ik weet dat jij er onder zit. Het was echt even schakelen'', horen we Rowena om tien voor half één tegen Michael zeggen. ''Sommige mensen herkenden me niet. Kwamen pas later naar me toe 'nu zie ik het pas'. Dachten ze dat ik ingehuurd was door de meiden ofzo''. Er volgt een streamlock. ''Je bent twee personen. Dat vind ik zo grappig. En een benen'', vertelt Rowena verder. ''Ik ben wel twee maanden zwanger. Dat moet er echt af, maar mijn benen heb ik een prijs voor gekregen hé''. Michael beseft zich dat hij de hele avond nog niet heeft gegeten dus dat gaat hij zo eerst doen. Weer volgt er een streamlock. ''Wat was dat voor kont. Wauw'', horen we Rowena na de streamlock zeggen. ''Een neppe'', laat Michael weten. Gina is ondertussen weer erg luidruchtig bezig op de achtergrond terwijl ze samen met Mark, Bjorn en Gabriëlle de overgebleven confetti snippers op de grond bij elkaar veegt. ''Een leuke sfeer, mensen waren enthousiast, blij, tevreden. Het ging allemaal goed toch'', evalueert Cees de avond. Hij zegt dat er veel foto's zijn gemaakt door Dominique. ''Dan heb ik mijn investering eruit''.

Bjorn en Benjamin zien we om kwart voor één de sta tafels weer naar buiten tillen en Victoria laat weten het een geslaagde avond te vinden. ''Iedereen denk ik wel'', vult een voor ons onbekende man haar aan. ''Er was een jongen die me leuk vond'', laat Gabriëlle weten. ''Ik heb zo'n leuke jongen ontmoet, maar hij was met zijn ex vriendin. Hij gaat niet meer met die chick''. Benjamin en Mark zetten ondertussen de tafels en banken terug in het woongedeelte van de loods. ''Hij is wel woest aantrekkelijk hoor Ivan'', horen we Gabriëlle zeggen als ze de foto's van de avond terug kijkt. Ramona zien we om één uur op bed liggen waar ze op de camera de gemaakte foto's bekijkt. Dominique laat weten het lief te vinden wat Bas deed vanavond. Het podium afgaan om haar te zoenen. ''En nog wijs je me af'', reageert Bas. ''Ik wijs je niet af. Het ligt niet aan jou dat snap je wel toch''. Ze zoenen. Bas wil op de tafel slapen vannacht, maar Dominique houd daar niet van. Bas mag wel alleen op de tafel slapen dan gaat zij naast Ramona liggen, ''maar dat wil je zeker ook niet''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.