''Ik ben er al twee dagen brak van'' ~ Utopia Gekte

1/04/2016

''Ik ben er al twee dagen brak van''

Nicole merkt dat ze niet meer zo flexibel is

Er gebeurd op het moment niet zoveel in de loods. Om drie uur kwam er een busje het terrein opgereden om de nieuwe sportmaterialen voor in de gym af te komen leveren. In eerste instantie rijd het busje naar de loods toe, maar de spullen moeten natuurlijk naar de gym. Even is het de vraag hoe ze het aan gaan pakken omdat het een grote modder bende in het weiland is. Kunnen ze dan met het busje het weiland in rijden of gaan ze de spullen eerst binnen zetten en moeten de bewoners later kijken hoe ze de apparaten in de gym krijgen. Uiteindelijk rijden ze met het busje toch naar de wei toe om vervolgens alles uit te laden en lopend naar de gym te brengen. We zien een grote hoeveelheid dumbells uitgeladen worden en dat is natuurlijk nog niet alles. Wat ze allemaal precies besteld hebben is onduidelijk, maar er komen nog meer verpakkingen en apparaten uit het busje tevoorschijn.

Ondertussen zien we op de andere stream dat er steeds meer matrassen en bedden naar de wellness worden gebracht. Nicole zien we om vier uur op de bank liggen. Daar ligt ze al een poosje te relaxen samen met hondje Arthur die op haar borst in slaap is gevallen. Rob zit ook op de bank en voert een gesprek met Nicole. Ze hebben het bijvoorbeeld over Victoria. Nicole vind Victoria een aanvulling en vind haar heel prettig om haar heen. Rob vind Victoria vooral heel lief. ''Echt een schatje'', is Nicole het met hem eens. Ook praten ze over andere onderwerpen. Nicole merkt bijvoorbeeld dat ze er niet meer zo flexibel in is om aan iedereen te wennen. Rob benadrukt dat er ook wel veel gebeurtenissen zijn de laatste tijd zoals bijvoorbeeld de Utopiaan van het jaar verkiezing, het vertrek van Naomi en vele feestjes. ''Dat vreet energie''. Nicole is het met hem eens. Vooral de feestjes. ''Ik ben er al twee dagen brak van''. Volgens Rob komt het wel goed. Zijn eerstvolgende feestje is zijn eigen verjaardag. Als de mannen die de spullen af kwamen leveren weer in de loods zijn nemen ze ook een kijkje bij Nicole en het hondje. Nicole vertelt dat het nog maar een jonkie is en dat ze ook met de hond wil gaan trainen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.