Huis van Dominique was zwaar beveiligd. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Huis van Dominique was zwaar beveiligd.

Bas masseert haar tussendoor.

''Ik ga steeds lager. Nee hoor, dit is het laagste'', vertelt Bas lachend. Hij is Dominique aan het masseren en vist ondertussen naar pittige onderwerpen. Het duurt even, maar al snel voelt het voor Dominique zo vertrouwt dat ze verhalen loslaat.

''Maar wat is dan het gekste wat je hebt gedaan'', vraagt Bas zich af. Uiteindelijk geeft ze het antwoord dat ze een nachtje voor iemand in de gevangenis heeft gezeten. ''Laten we zeggen, het was niet mijn schuld. Ik kan mij niet nader verklaren. Maar euhh.. Het stond op mijn bucket list om een nacht te zitten en ik zag toen echt mijn kans. Het was ook heel leuk. Ik heb mij echt vermaakt met die agenten. Ik zat in een koude cel en toen gingen ze een proces verbaal opmaken met allemaal spelfouten. Ik moest toen tekenen als ik het er mee eens was, maar toen wees ik ze op alle spelfouten'', lacht Dominique. Eerder tijdens de massagesessie vertelde ze al over een ander avontuur met agenten. Dat was in Parijs. Ze vroeg daar aan agenten waar de Champs-Élysées was terwijl ze daar al bleek te staan. Ze vind het zelf erg grappig. Ze houdt er van om 's ochtends naar Parijs te rijden voor een ontbijt. Ook Bas houdt wel van een avontuur na zijn scooterongeluk. Hij had iets met zijn nek en sindsdien leeft hij wat meer.

Een grote fout die Bas heeft gemaakt was verliefd worden op een foute vrouw. ''Het was in het begin zo absurd. Ze kwam na een maand al bij mij wonen, superveel geld op zak, er lag 10.000 euro in huis. Weet je, zo'n foute vrouw snap je. En toen ging alles verkeerd en bleek dat alles gestolen was. Dat was wel een vervelende periode uit mijn leven'', aldus Bas. Ook hier heeft Dominique ervaring mee. Zo is haar wijsgemaakt dat er een hele grote erfenis was, maar ze moest wel eerst wat overmaken naar Polen. Zou ze dit niet doen dan zou haar iets zijn aangedaan. Haar huis is tot en met kerst extreem beveiligd geweest door de politie. Ze wil alleen niet dat mensen dit weten want ze voelt zich heel dom. ''Hoe kon ik zo blind zijn? Alle signalen waren er'', laat ze weten. Bas biecht op met een psycholoog te hebben gepraat en Dominique beaamt dat. Ook zij heeft precies gedaan wat Bas heeft gedaan. Ondertussen hebben Ivan, Bjorn en Cees een flinke ruzie dus we zijn zo weer bij je terug!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.