Hondje Arthur heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Hondje Arthur heeft Utopia verlaten.

RTL Boulevard heeft er een item over.

De fokker is gearriveerd in Utopia en dat betekent dat we Arthur zo voor het laatst op de livestreams zien. Tegelijkertijd zend RTL Boulevard meerdere fragmenten nog maar eens uit op RTL4. Ze hebben het over alle ophef die is ontstaan na de incidenten met de pup. Ze zeggen dat Ivan 'hondsdol' gedrag heeft vertoont en hebben de fokker ook geïnterviewd. Hij geeft aan dat het niet hoort te gebeuren en een opwelling is geweest. ''99,9% van de tijd is hij wel een vrolijke en leuke pup zijn geweest in Utopa'', aldus Alfred. Ook de excuses van Ivan komen kort voorbij. ''Het was onvermijdelijk. De situatie was onhoudbaar'', laat fokker Alfred nog weten tijdens het interview. Presentator Albert Verlinde was zich rot geschrokken toen hij het zag. Hij vind het vooral vreemd dat 'iedereen het heeft laten gebeuren' en 'de redactie niet heeft ingegrepen' na de meerdere voorvallen. Winston Gerschtanowitz denkt dat er wel oprecht aandacht en liefde voor de hond was, ondanks de incidenten. Albert Verlinde benoemt nog eens dat de puppy ook gesocialiseerd moet worden en ''Waarom heeft Talpa of SBS6 niet meteen ingegrepen? We zijn alweer 2 dagen later'', klaagt Albert door terwijl Winston de andere kant van het verhaal blijft belichten: ''Hij heeft driemaal excuses aangeboden''. Albert Verlinde blijft herhalen dat de productie eerder had in moeten grijpen. Ook is hij benieuwd naar hoe John de Mol hier over zou denken. ''Als iemand van honden houdt is hij het wel. Ik denk dat hij hier ook wel achter staat en dat de dierenliefhebbers dit niet willen zien'', aldus Winston over John de Mol.

In Utopia heeft Ivan zojuist een kort gesprek gehad met Alfred. ''Het incident is niet goed te praten, maar hij had het wel leuk hier'', is één van de zinnen die fokker Alfred als eerste uitspreekt. Om 19:08 lopen ze naar de poort met Arthur en moeten ze weer afscheid van elkaar nemen. Rowena is benieuwd of Arthur nu bij de fokker blijft. ''Waarschijnlijk wel ja'', is zijn antwoord. Op Facebook lazen we ook al berichten dat oud bewoner Stefanie haar best doet om de pup te krijgen.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.