Hoe wij puppy Arthur en de bewoners kunnen helpen. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Hoe wij puppy Arthur en de bewoners kunnen helpen.

Een steentje bijdragen.

Ivan en Benjamin zijn al bijna 2 uur lang aan het bikkelen bij de stal en in het kippenhok. Voor het eerst in hele lange tijd halen ze het kippenhok helemaal leeg om het grondig schoon te maken. Alle andere bewoners liggen om 9 uur 's ochtends nog steeds te slapen dus dat geeft mij de tijd om het weer ergens anders over te hebben. Jawel, de nieuwe inwoner van Utopia; Arthur de hond. Zoals eerder geschreven is er nogal wat te doen om de nieuwe pup die gisteren zijn intrede deed bij het SBS6 programma van Utopia. Er zijn veel voorstanders en veel tegenstanders en die combinatie zorgt voor veel meningen op het wereldwijde web. Soms loopt het zelfs uit op ruzies onderling. Utopia Gekte zou Utopia Gekte niet zijn als we het niet positief proberen te benaderen. Want ondanks dat we dol zijn op gekte en drama, doen wij er ook vaak alles aan om de humor en positiviteit erin te houden. Zeker als het de dieren in Utopia betreft.

Mijn hersenen hebben kort gedraaid tijdens een tweede bakje koffie en dat bracht mij op 2 ideeën. Een punt van kritiek die wij vaak teruglezen is dat pup Arthur moet leren omgaan met andere honden. Socialisatie met andere honden is ook ontzettend belangrijk en daar kan je alles over lezen via deze link. Maar hoe kunnen wij - indien we dat willen - nou een steentje bijdragen? Mijn eerste gedachte was: Ga je 31 januari naar Utopia? Bijvoorbeeld de markt? En heb je een hond? Neem je hond gezellig mee! We zien wel vaker baasjes die hun honden meenemen naar de markt, dus dat is de ideale gelegenheid.

Een ander idee brengt ons terug naar Peter. Inwoner van het eerste uur. En tevens de eerste inwoner die Utopia moest verlaten. Hij had het idee om een hondenopvang te realiseren en dat was ook gelukt! Helaas is daar niets meer van overgebleven, maar wellicht kunnen de bewoners dit weer oppakken. Woon jij in (de buurt van) Laren en maak jij weleens gebruik van een hondenopvang? Mail de bewoners en vraag of zij weer een nieuw avontuur willen beginnen. Ook wanneer er een hondenopvang is kan Arthur vaker met andere honden socialiseren. Heb jij zelf nog andere ideeën of vind je dat wij ons nergens mee moeten bemoeien? Laat gerust een reactie achter. We zijn met zovelen, dus er zijn vast oneindig veel meningen en ideeën.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.