''Hoe f*cking triest is het dat ik me anders voor moet gaan doen'' ~ Utopia Gekte

1/05/2016

''Hoe f*cking triest is het dat ik me anders voor moet gaan doen''

Te sick voor woorden

Om half vijf heeft Cees weer een volgend persoon gevonden om zijn frustraties bij kwijt te kunnen. Aan Mark vertelt hij dat hij het niet zo prettig vind hoe het gegaan is. Het is weer een dolk in zijn rug. ''Maar zo is hij. [...] In het centraal is Cees aan de beurt''. Mark vult hem aan. ''En daarna is het awh Ceessie''. Cees vertelt dat hij het weken geleden al aan Ivan gevraagd heeft. ''Ik weet het'', laat Mark weten. Cees vertelt dat de bingo nu rond is. Het is rond met het ouderenfonds en die nemen een mannetje of veertig mee. Dus dan heeft Cees al superveel bezoekers. Cees hoort later nog of die veertig personen ook betalen, maar hij denkt eigenlijk van niet. Ook aan Mark vertelt Cees hoe het programma er nu voorstaat. Om 16:00 de bingo. Een muziek bingo. Met muziek erbij is het levendiger. Qua prijzen hebben ze Utopia prijzen. ''Een B&B, een make-over, een behandeling in de kapsalon, een boekje'', somt Mark op. ''Een zonnebril van Bas, een avondje eten bij Cees'', vult Cees aan. ''Of een tattoo'', reageert Mark. ''Kan ons het schelen''.

Zodra we op de andere stream een interessant gesprek opmerken tussen Bjorn en Wim schakelen we meteen over. Bjorn is blijkbaar door Wim aangesproken op zijn omgang met nieuwkomer Dominique. Bjorn laat weten dat hij goed op kan schieten met vrouwen. Hij vind het dan ook ''f*cking bulshit'' als mensen achter zijn rug om gaan lullen. Daar kan hij echt boos om worden. Wim zegt dat hij Bjorn er alleen voor wilde behoeden. ''Praatjes zijn er al mijn hele leven''. Bjorn is daar niet van gediend, maar vind het wel vervelend. Wim heeft wel een paar voorbeelden. ''Alle banken waren leeg en dan ga je op dat ene plekje naast haar zitten''. Maar volgens Bjorn zit het anders. Hij zat er al en Dominique ging naast hem zitten. ''Ik vertel alleen wat me opvalt'', aldus Wim. Vandaag bij het centraal bijvoorbeeld. ''Victoria staat op en jij gaat daar zitten''. Bjorn weet al lang dat deze ''f*cking bullshit'' speelt. Hij vind het schandalig dat hij er over na moet gaan denken omdat anderen anders wat gaan denken. ''Hoe f*cking triest is het dat ik me anders voor moet gaan doen. Doe eens normaal joh gek. Als het zo uit komt ga ik daar zitten. Dat wilde ik dus ook doen''.

''Bjorn nogmaals, het maakt me geen f*ck uit'', laat Wim weten, maar Bjorn voelt de behoefte om het toch uit te leggen. Het heeft namelijk een reden dat hij daar gaat zitten. ''De reden dat ik daar gisteren niet ben gaan slapen heeft er mede mee te maken dat zij daar ook sliep. Ik ben er al mee bezig en dat is te sick voor woorden''. Volgens Wim heeft iedereen altijd een mening. Wim staat op en sluit het gesprek af met een handdruk. ''Mijn zegen heb je. Zoals je bent''. Maar de irritatie bij Bjorn is er nog steeds. ''Wat kunnen mensen zich druk maken. Alsjeblieft zeg!''

Verder is er niet zo heel veel meer gebeurd in de loods. Om kwart over vijf zien we Bas, Victoria en Rowena druk bezig met het inrichten van de studio. Ze slepen bedden, matrassen en andere slaapbenodigdheden daar naar toe zodat er vanavond niet alleen mensen in de wellness, maar ook mensen in de studio kunnen slapen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.