''Hij maakt zich zorgen'' ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Hij maakt zich zorgen''

Gina heeft tot drie uur liggen slapen

Om half vijf zijn Wim, Mark en Rob de gym ingedoken om te sporten. Bas en Dominique zien we op datzelfde moment achter de computers zitten. ''Echt wel een drama in de buitenwereld. Die toestanden in Keulen'', vertelt Bas aan Dominique. Gabriëlle duikt even later de horeca keuken in om te koken. ''Het feit dat ik tot drie uur heb geslapen zegt wel dat ik echt moe was'', aldus Gina. Ze was namelijk weer terug haar bed ingekropen na de lunch. Om tien voor half zes zien we haar weer op bed, samen met Mark. ''We krijgen geen tattoo meer. Ze heeft alles al ingepakt'', vertelt ze met een zielig stemmetje. ''We mogen altijd langskomen'', reageert Mark.

Om tien voor zes zien we Rowena en Bjorn in de studio. Ze zijn daar al een tijdje en zijn aan het zingen. Op dat moment moeten ze er alleen net weer mee stoppen. Ze moeten namelijk naar binnen. Het avondeten staat op tafel. Terwijl iedereen op aan het scheppen is zien we Gabriëlle ook voor Ramona opscheppen. Waarschijnlijk zodat Gabriëlle de juiste hoeveelheid voor haar kan pakken. Na het eten gaat iedereen weer zijn eigen weg. Gabriëlle merkt op dat niemand zijn eigen bord heeft afgewassen, maar zij lijkt niet van plan te zijn om het voor haar medebewoners te gaan doen. En daar geven we haar groot gelijk in, ze heeft tenslotte ook al voor ze gekookt. Om zeven uur zien we Rowena en Bas samen op de bank zitten. ''Hij maakt zich zorgen'', horen we Rowena fluisteren. ''Ja, en weet je wat het ergste is? Hij heeft hier niet om gevraagd'', aldus Bas. Er volgt een streamlock.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.