''Hij heeft het niet alleen gedaan hé. Hij heeft het samen met Mark gedaan'' ~ Utopia Gekte

1/20/2016

''Hij heeft het niet alleen gedaan hé. Hij heeft het samen met Mark gedaan''

Post voor Gabriëlle en Mark

Goedemiddag op dag 750 van het Utopia avontuur. Cees was vandaag de eerste die zijn bed uit kwam. Om half negen was hij al weer in de keuken te vinden. Een kwartier later zien we dat Gabriëlle ook wakker is en Bas komt even later ook zijn bed uit. Zijn deken gooit hij over Dominique heen die nog wel ligt te slapen. Om kwart over negen zien we Bas met post van de poort terug komen. Post voor Mark en Gabriëlle. Mark gaat zijn post op de bank lezen met Gina naast hem. ''Dat werd tijd'', laat hij weten. Gabriëlle gaat natuurlijk ook snel haar post lezen en komt er achter dat mensen zich irriteren aan haar straattaal. Ook heeft Gabriëlle post van Naomi gekregen met allemaal foto's er bij. Gabriëlle moet lachen om haar post. Naomi heeft er ook een stukje bij geschreven voor Wim en ze zegt meerdere bewoners te missen. Ze vertelt dat haar bed uit Utopia nu gewoon in haar slaapkamer staat.

Om kwart voor tien komt Bas met leuk nieuws. Hij krijgt straks een DJ workshop van niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano. Hij is helemaal door het dolle heen. Om tien voor half elf zien we Rowena en Bas in de slaapkamer. Terwijl Rowena met Bas zijn haar aan de slag gaat laat ze weten niet zo van het verraden te zijn. Ze weet ook niet of Rob de gaatjes geboord heeft. Ze zag hem alleen de caravan uit komen. Maar voor Rowena is het wel een keer klaar. Hij wilde haar ook meerdere keren opsluiten. ''Het is geen éénrichtingsverkeer. Hij moet het ook gewoon terug krijgen. [...] Het dak is gewoon kapot nu, niet grappig'', aldus Rowena. Rowena vraagt of Bas echt ook iets kapot gaat maken. ''Dus dan sloop je de loods ook''. Rowena is er niet blij mee, maar ze kunnen ook alle latjes van zijn bed demonteren zodat hij door zijn bed heen zakt. ''Dat is veel makkelijker en dan in een bak water ofzo. [...] Dan wil je het dak op en gaan slijpen. Je bent me er ook één hé'', aldus Rowena. ''Natuurlijk, je blijft gewoon met je gore handen van mijn caravan af'', laat Bas weten.

''Hij heeft het niet alleen gedaan hé. Hij heeft het samen met Mark gedaan'', aldus Bas. ''Ja en nog iemand op de uitkijk'', laat Rowena weten. ''Ja? Tuurlijk. Tuurlijk, meeloper!'', reageert Bas. ''Ja weet je die acties, ik maak vervolgens mijn hele studio kapot. Begrijp je. [...] Dan sloop ik Utopia, maar ze rossen wel overal schroeven in'', aldus Rowena. Bas weet al wat. ''We sluiten hun op. In de werkschuur''. Maar volgens Rowena is dat weer hetzelfde. Rowena vind het ook niet leuk om opgesloten te zitten en dan doet ze precies hetzelfde terug. De twee brainstormen nog een hele tijd verder. Rowena komt bijvoorbeeld met het idee om de bedden van Rob en Mark aan het plafond te boren. Bas vind dat wel grappig, maar hij wil ze echt terug pakken. Rowena vind iemand terug pakken oké. Maar slopen is iets heel anders. Bas wil Wim opsluiten in de werkschuur met Michael. Dan moeten ze alleen wel zorgen dat de boormachines weg zijn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.