''Hij gaat het binnenkort maar fixen'' ~ Utopia Gekte

1/20/2016

''Hij gaat het binnenkort maar fixen''

Sabotage

De hele ochtend vinden er al vele streamlocks plaats waardoor alles slecht te volgen is. Ook krijgen we nu tijdens een streamlock de stal niet te zien, maar de lucht bij het hek. Om tien voor half één bekijkt Gabriëlle de foto's die Naomi met haar post mee heeft gestuurd. Het zijn onder andere de foto's die bij het hek zijn gemaakt toen Naomi Utopia verliet. Gabriëlle ziet op de foto dat ook Ivan's zusje haar stond op te wachten. ''Ivan's zusje. Wat lief dat er gewoon mensen op je staan te wachten''. Ook ziet ze foto's van Naomi bij de Mc. ''Oh de MC hou op met me''. Dominique komt ook kijken. ''Zij is zo mooi'', laat ze weten. Bas en Gabriëlle zijn het daar mee eens. ''Maar dat vond ze zelf niet'', laat Bas weten. ''Ze is lekker met haar duckface bezig'', aldus Gabriëlle. Ook de foto's van dat Naomi thuis kwam zitten erbij, waarop te zien is dat ook oud bewoner Joey aanwezig was. ''Nog steeds even knap'', merkt Gabriëlle op.

Om half één heeft Cees het met Rowena en Ramona in de slaapkamer over het gaten incident. Rowena zegt dat Rob het al toegegeven heeft aan Bas. Cees heeft er een duidelijke mening over. ''Simpel. Rob je regelt maar een nieuwe. [...] Als je mijn spullen vernieuwt vervang je het maar. [...] Anders pak je iedereen ook de mensen die er niks mee te maken hebben''. Cees vind het dus geen goed idee van Bas om Rob terug te gaan pakken. Cees verlaat uiteindelijk de kamer en Rowena en Ramona praten verder. Rowena wil iemand aan gaan spreken. Rob is nu boos op Rowena omdat zij het aan Bas vertelt heeft dat hij uit de caravan kwam. Gabriëlle vind het sabotage.

Om kwart voor één zijn Rowena en Ramona zichzelf druk aan het opmaken in de slaapkamer. Rob en Mark zijn weer druk bezig met klussen aan de horeca keuken en Gabriëlle heeft het nog steeds over haar post. Stefanie zou Gabriëlle twee brieven gestuurd hebben. Cees zien we even later bij Bas aan de picknick tafel zitten. Cees vraagt zich af waarom Rob die gaatjes heeft gemaakt. Of het gewoon voor de lol was. Bas zeg dat hij hem daarnet gesproken heeft en dat hij emoties liet zien dus dat Rob zich al schuldig voelde. ''Hij gaat het binnenkort maar fixen'', aldus Bas.


Het nieuwe streamlock beeld

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.