''Hij gaat hem echt niet meer loslaten'' ~ Utopia Gekte

1/04/2016

''Hij gaat hem echt niet meer loslaten''

''Hij is bang''

We schreven net dat er niet zoveel meer gebeurde, maar al snel kwam daar weer verandering in toen om half vijf de spullen voor het hondje afgeleverd werden. We zien een zak junior voer en verder allemaal dozen en pakketten. Ook is er post voor Mark, maar geen post van het thuisfront. Waarschijnlijk rekeningen voor de BV. Nicole pakt ondertussen alle spullen voor de hond uit. ''O dat is een mooi kussen. En uitwasbaar. Top!''. Wim ontdekt een nieuw speeltje met een piep er in. Wim vermaakt zich ermee, maar zodra Arthur het piepje hoort komt hij ook meteen aangerend. ''Hij heeft zoveel nieuwe speeltjes'', merkt Nicole op. De speeltjes liggen op de grond en Arthur is er vooral naar aan het blaffen. Hij is erg nieuwsgierig, maar ook nog een beetje bang ervoor. Het beestje blaft zich rot. ''Gekke vent! Nee toch, hé klaar nu. Kom is, kom maar'', roept Nicole, maar Arthur blijft naar de speeltjes blaffen. ''Hij is bang'', merkt ze op.

Arthur gromt en blaft naar de speeltjes, maar staat ondertussen ook hard te kwispelen. Hij heeft het dus wel gewoon naar zijn zin. Het is een hele uitdaging voor hem. ''Pak hem dan'', horen we één van de dames roepen. '''Nee, laat hem maar even. Hij is bang voor zijn nieuwe speeltjes'', laat Nicole hard lachend weten. ''Wat ben jij een schijterd zeg''. Het hondje staat te blaffen, zet een stapje naar voren. Steekt zijn nek uit en pakt dan voorzichtig het knuffeltje beet. Om het vervolgens een klein stukje mee te slepen, snel weer los te laten en hard naar achter te rennen. ''Goedzo, pak hem, pak hem'', roept Nicole. Niet veel later is Arthur er achter dat de speeltjes niet eng zijn en neemt hij hem in zijn bek om er mee weg te lopen. Verderop legt hij hem weer neer om er mee te gaan spelen. Nicole gaat dus weer snel verder met uitpakken. We zien dat ook de bench geleverd is. Wim zien we op de grond zitten om het hondje in de gaten te houden. Hij geeft de knuffel drie dagen voor die kapot is. ''Hij gaat hem echt niet meer loslaten'', aldus Nicole.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.