''Hij gaat echt heel boos worden, maar dat is juist heel leuk'' ~ Utopia Gekte

1/29/2016

''Hij gaat echt heel boos worden, maar dat is juist heel leuk''

Eieren halen en laten vallen

De avond verloopt rustig in Utopia. Mark, Rob en Wim zien we om half tien darten en Bas en Ramona halen deze avond laat de eieren nog snel uit het kippenhok. Cees bleef er maar over doorgaan en Gina heeft meer dan 30 eieren nodig voor iets. Ramona en Bas kijken in het hok, boven het hok en in het buitenhok en verzamelen een groot aantal eieren. Ramona probeert Bas nog even op te sluiten in het buitenhok, maar Bas is er nog net op tijd bij om te ontsnappen dus haar twee pogingen om hem op te sluiten zijn mislukt. Op de weg terug naar de loods bespreken ze een plannetje om de eieren voor de loods of in de loods te laten vallen door te struikelen. Gaan ze dan alle eieren laten vallen, of maar een paar eieren, dat is nog even de vraag. Bas is degene die mag doen alsof hij valt. Binnen in de loods doet hij een poging, maar zijn val is nogal apart en daardoor is er maar één ei stuk als we Bas mogen geloven. Ook reageert er eigenlijk niemand op dus de ''grap'' is niet geslaagd.

In de horeca keuken laat Ramona weten dat ze nog een keer de eieren wil laten vallen. ''Laat aan Cees zien. Hij gaat echt heel boos worden, maar dat is juist heel leuk'', aldus Ramona. Dit keer zal Ramona degene zijn die gaat ''vallen'', omdat zij het waarschijnlijk beter denkt te kunnen dan Bas. ''Doe de eieren die al stuk zijn'', merkt Bas op. Het is natuurlijk best wel zonde om alles te laten vallen en Bas merkt op dat er al best wel veel stuk zijn. Terwijl Ramona met de ''kapotte'' eieren naar Cees loopt doet ze net alsof ze valt, gevolgd door een hele act. ''Nee dit vind ik echt niet leuk. Nu ben ik echt kaolo boos''. Dominique die achter de computer zit en het zag gebeuren ligt in een deuk en Cees zijn eerste reactie is dat Bas het expres deed. ''Jij gaat het opruimen'', roept Ramona tegen Bas. ''Nee, Cees is echt boos nu. Sorry hoor. Ik vind dit niet normaal'', gaat Ramona verder. ''Wat een smeerpijpen zeg hé jullie'', reageert Cees. ''Ik doe ook nooit meer wat voor je'', reageert Ramona, waarna Cees zegt dat ze niet voor hem eieren gingen halen, maar voor Gina. Ook denkt Cees dat het de bedoeling was dat de eieren over hem heen kwamen. Maar dat was niet de bedoeling. Dan had Bas ze wel gegooid zegt hij. Gelukkig laten ze de troep niet liggen en is Bas degene die meteen aan de slag gaat om de bende weer netjes op te ruimen.Ramona probeert Bas op te sluiten
Poging één mislukt
Poging twee net buiten beeld

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.