''Hij begon zich wel schuldig te voelen''. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

''Hij begon zich wel schuldig te voelen''.

Computerproblemen.

In de caravan mopperen Dominique en Bas nog even door. De caravan is namelijk nog steeds lek. ''Dat mag hij (Rob) lekker zelf gaan fixen hoor. Ik heb gezegd dat ik het een hele lage streek vond. En dat ik er bijna van ben gaan huilen. Hij begon zich wel schuldig te voelen. Dan kan ik hem wel terug pakken door met de slijptol de loods in te gaan. Maarja... Weet je... Dat slaat eigenlijk ook nergens op'', concludeert Bas. Ondanks de lekkage gaan beide bewoners van de caravan wel lekker klussen. Ze hebben allerlei spulletjes gekregen van twee bezoekers waardoor ze aan de slag kunnen.

Binnen gebeurt er verder niet veel spannends. Ivan en Ramona hebben beide een computer in beslag genomen. Alle andere bewoners zitten om half acht eindelijk aan het avondeten. Cees is een beetje teleurgesteld. Hij zat namelijk op de computer om een stukje tekst te schrijven voor op de courant. Die tekst is echter spoorloos verdwenen omdat iemand het heeft weg geklikt. Sterker nog, de computer is gewoon uitgezet. Ivan gaat nu proberen de tekst weer terug te krijgen. Zou iemand echt moedwillig de computer uit hebben gezet?

Enige tijd later... Heeft de caravan al een beetje kleur gekregen! (Zie foto 3)  Bas en Dominique zijn lekker op dreef om een waar paradijsje te maken van het wagentje. In de loods is het nog steeds rustig. Op die stream is iedereen inmiddels klaar met het avondeten. Om 20:00 zien we weer alleen computerende bewoners op de livestream. Ditmaal zijn het Ivan en Cees die beide een computer bezetten. Misschien zijn ze GTST aan het kijken? 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.