Het plannetje van Rowena en Gabriëlle mislukt. ~ Utopia Gekte

1/26/2016

Het plannetje van Rowena en Gabriëlle mislukt.

Wakker worden Utopia.

In de horeca keuken zijn Gabriëlle en Rowena druk bezig. Ze maken namelijk een ontbijtje op bed voor jarige Cees. Precies op datzelfde moment is Cees echter van plan om uit bed te komen. Terwijl Rowena en Gabriëlle bakkeleien over hoe ze het ontbijt moeten maken is hij al aangekleed. Hij maakt zijn bed netjes op, trekt zijn schoenen aan en kamt zijn haren voor de spiegel. Op een gegeven moment komt hij natuurlijk ook langs de dames wandelen. Het eerste waar hij zich druk om maakt is het schoonmaken van de troep in de horeca keuken. Rowena zegt dat hij zich daar geen zorgen om hoeft te maken. ''Ik ruim dat weer op''.

Wanneer Cees weer wegloopt om een bakje koffie te pakken zegt Gabriëlle verbaast: ''Schoonmaken?! Hij is net wakker!'' Rowena legt uit dat iemand de horeca keuken gisteravond helemaal heeft schoongemaakt en hij niet wil dat het nu weer een bende is. De dames gaan ongestoord verder met het maken van een ontbijt op bed. Al zal dat laatste waarschijnlijk niet meer lukken. Inmiddels worden ook andere bewoners wakker. Zo zit Michael achter de computer, zien we Benjamin in de horeca keuken en is Ivan gaan sporten. Hij was natuurlijk al veel eerder wakker vanwege de koeien.

Om 09:28 gaat Gabriëlle de verjaardagspost voor Cees halen. Zijn ontbijtje is namelijk klaargemaakt nu. (Zie foto 4) De dames willen dat tegelijkertijd met zijn post geven. Dat plannetje moet wel lukken toch? Rowena doet hard haar best om Cees af te leiden. Hij staat namelijk in de loods en heeft uitzicht op buiten. ''Kan je heel even helpen met het rooster'', vraagt ze dan ook. Cees luistert en Gabriëlle gaat snel via de achterkant van de loods naar binnen. Onderweg laat ze de doos met de ballon meerdere keren vallen. Benjamin schiet dan maar snel te hulp. ''Een hele poos ging het goed hoor. Ik ben hier goed in'', aldus Gabriëlle. Een andere ballon die op de doos lag is ook een paar keer gevallen, maar gelukkig niet geknapt. Het is een ballon met de cijfers 62. Terwijl Cees nu rookt zetten de dames snel de post en het ontbijt bij elkaar in de loods. Wanneer Cees naar binnen loopt praat hij tegen zijn dochters. Hoeveel hij ze mist en hoe gek het is dat ze niet even kunnen bellen. Al met al lukt de verrassing alsnog. En Cees is natuurlijk helemaal in de wolken zodra hij zijn verrassing ziet. Genieten maar!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.