''Het maakt je alleen maar sterker als je hier doorheen komt'' ~ Utopia Gekte

1/30/2016

''Het maakt je alleen maar sterker als je hier doorheen komt''

Cees neemt weer afscheid van zijn bezoek

Om half zes krijgen we het bezoek van Cees weer even in beeld aangezien Mark patatjes voor ze gemaakt heeft. Een uur lang gebeurd er niks waar we over kunnen schrijven tot precies een uur later om half zeven de familie van Cees weer vertrekt. Cees denkt dat ze hem er niet uit gaan stemmen als hij de financiën doet. Daar komt het tenminste op neer hoe hij er over spreekt. Als ze buiten bij de auto staan word er geknuffeld en afscheid genomen. ''Laat je niet kisten'', horen we zijn zus zeggen. ''Dag lieffie en bedankt voor je boekje. Ik ga hem lezen'', vertelt Cees vervolgens aan zijn dochter. Daarna is het tijd om nog even met zijn ex te knuffelen. ''Dag poeppie, hou je goed'', aldus Suzanne. Cees vertelt dat zij ook haar best moet doen, want achteraf is dit ook goed voor haar. Het is zwaar en dat snapt Cees. ''Het is heel veel verantwoordelijkheid, vergis je niet'', aldus Suzanne. Ze weet niet of ze het vijftien maanden volhoud. ''Het maakt je alleen maar sterker als je hier doorheen komt'', weet Cees te vertellen. ''Geniet van je tijd hier'', reageert zijn ex uiteindelijk, waarna ze de auto weer in stapt. ''Aan iedereen kusjes en groetjes. Dag lieverds allemaal. Love you all'', roept Cees nog snel voordat zijn bezoek weer weg rijd.

Na het vertrek praat Cees er natuurlijk nog even over na. Hij heeft er van genoten en het was een grote verrassing dat zijn neef Vincent er bij was. ''Suzan mag dit jaar nog maar één keer komen. Ik heb maar twee keer bezoek...'', laat Cees weten net voordat er weer een streamlock ingezet word. Voor de rest is het deze avond rustig gebleven. Dominique en Ramona zien we om kwart voor acht bij de koeien en om half negen is er buiten op het terrein een kampvuur omdat het hout wat er lag weg moet zijn morgen. Het kampvuur krijgen we trouwens niet in beeld, maar we horen meerdere bewoners er over praten. Gina zit binnen rustig te schilderen. Wat ze precies aan het maken is weten we niet, maar het zal wel een reclamebord worden. Sommige bewoners zijn trouwens nog steeds ziek, zwak en misselijk. Ivan schijnt onder andere ziek te zijn, we dachten opgevangen te hebben dat Rob ook niet zo lekker was en Gabriëlle voelt zich ook nog niet op en top. Het lijkt met haar wel wat beter te gaan dan gisteren dus hopelijk voelt ze zich morgen tijdens de markt weer helemaal de oude.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.