''Het is ook wel lastig met haar'' ~ Utopia Gekte

1/23/2016

''Het is ook wel lastig met haar''

Bas is trots op zijn pauw

Om half één zien we Bas trots rondlopen met zijn pauw. Hij zet de pauw op de picknick tafel en laat aan de anderen zien dat de pauw nu meer kleuren krijgt. Even later zien we Bas weer buiten bij het pauwtje. Al snel zit de pauw bij Bas op zijn schouder en in zijn nek. ''Vet hé'', roept Bas trots. ''Straks is het zo'n groot beest dan loop ik helemaal scheef''. Rob moet er om lachen. Als Bas naar de kas rent rent het pauwtje in sneltreinvaart achter hem aan. Net zoals het kalkoentje altijd deed. Rowena heeft ondertussen besloten om Sascha uit te gaan laten en Bas mag met haar meelopen. ''Echt gruwelijk. Ik ging zo rennen, rent die zo achter me aan. Heb je die kalkoen wel eens zien rennen. Die rent echt heel apart, maar deze'', vertelt Bas vol enthousiasme. Hij moet lachen. Bas gaat kijken of de geitjes ook mee willen wandelen, maar die hebben er duidelijk niet zo veel zin in.

Om kwart voor één zien we Ramona, Gabriëlle en Dominique in de horeca keuken aan tafel zitten waar ze glazen aan het etsen zijn. Bas laat ondertussen samen met Rowena pony Sascha uit. ''Vind je het nog leuk hier'', vraagt Rowena. ''Ja'', antwoord Bas. Hij was even uit zijn element, maar is inmiddels weer terug in zijn element. Bas is weer back on track. ''Het is moeilijk hier als je veel emoties erbij krijgt om objectief te blijven kijken naar Utopia en dat is wel belangrijk'', legt hij uit. Rowena vraagt of Bas en Dominique verkering hebben. ''Ja'', antwoord Bas. Rowena zegt Dominique steeds beter te leren kennen. Ze geeft zich meer bloot en Rowena vind het leuk om Bas en Dominique zo te zien. ''Het is ook wel lastig met haar. Ze geeft zich steeds meer bloot, maar nog niet helemaal en dan is ze verdrietig. Dan laat ze wel iets doorschemeren, maar dan zegt ze dat ze het me niet kan zeggen'', aldus Bas. Als ze bij de loods aan komen komt Ramona even kijken. Ze gaat snel een appel voor Sascha pakken. Bas gaat weer iets anders doen dus wandelt Rowena in haar eentje met Sascha verder.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.