''Het is Bas die probeert me vanaf dag één al te versieren hier'' ~ Utopia Gekte

1/05/2016

''Het is Bas die probeert me vanaf dag één al te versieren hier''

''Ze mogen gewoon niet meer de loods in klaar''

Zodra Bjorn, Bas, Dominique, Ramona, Rowena en Gabriëlle in de wellness zijn barsten binnen de ideeën los. Gina komt met het idee om de loods dicht te gaan timmeren. Ivan vond het volgens haar ook leuk. ''Ik hoop dat er één griep heeft. [...] Dan hebben we helemaal recht op quarantaine'', aldus Nicole. Bjorn die de wellness in is gekomen laat weten dat bij Bas slapen echt te ver gaat. ''Het is Bas, die probeert me vanaf dag één al te versieren hier. Nu ontkent die'', aldus Bjorn. Binnen zitten de andere bewoners dus nog rustig te kletsen. ''Heel Nederland schijnt verliefd te zijn op Arthur'', vertelt Nicole trots. Bjorn vertelt om tien voor elf in de wellness dat ze de loods dicht willen maken. ''Ze doen maar'', aldus Rowena. ''Boeit niet'', zegt Bas. Hij heeft wel al vaker ingebroken in de loods. Gabriëlle maakt zich ook geen zorgen. Ivan gaat morgen sowieso naar de koeien en dan moet de deur ook open. ''Dan zijn ze tegen groepsvorming, maar ze sluiten ons wel buiten'', merkt Bas op.

Binnen gaan de plannen gewoon door. ''We hebben al de binnenlingen VS de buitenlingen'', aldus Gina. ''Ze mogen gewoon niet meer de loods in klaar'', aldus Ivan. Benjamin zegt dat hij zelf een ruit in zou gooien. Rob had het nog leuker gevonden als ze alle bedden op de brandstapel hadden gegooid en daarna de loods dicht hadden gedaan. Nicole wil een officiële Utopia brief maken met een Utopia envelop en die aan de deur hangen. ''Beste buitenlingen''. Een brief en dan wel er in zetten dat de ''binnenlingen'' voor eten moeten zorgen voor de ''buitenlingen''. Gina vind het echt leuk. ''Ze overleven echt wel. Ze hebben daar 500 kilo aardappels'', aldus Ivan. ''We gooien gewoon een zakje rijst'', vult Nicole aan. Ook moeten ze beslissen hoelang ze dit gaan volhouden. Rob denkt dat ze de poppen al aan het dansen hebben als ze het tot morgenavond doen. Benjamin geeft nogmaals aan dat hij een raam in zou gooien. Victoria denkt dat ze het tot de lunch moeten doen en dat dan de lol er wel af is. Nicole wil morgen een feestje met muziek aanvragen en dan discolampen voor de pui neerzetten. ''Zetten we voor hun een fles ranja buiten''.

Victoria benadrukt dat een experiment vaak een onverwachtse wending heeft. Benjamin beseft zich ineens dat er morgen om elf uur ook een centraal is. ''Ja voor de binnenlingen'', grapt iemand. ''Gaan we alle moeite doen om alles dicht te timmeren voor een half uur'', merkt Gina op. Maar Wim zegt maar acht schroeven nodig te hebben. De werkschuur gaan ze ook op slot doen dus ze kunnen niet bij apparatuur om het te saboteren. Benjamin twijfelt aan het succes van dit experiment. Maar de rest brainstormt nog even verder. ''Met een paar opdrachten kunnen ze weer toegang krijgen tot de loods'', bedenkt Mark zich. En Wim komt met het idee om morgen vroeg een ontbijtje te doen en dan zeven plakjes brood. ''De saamhorigheid was al groot'', merkt Cees op die er ook bij zit. Victoria denkt dat Gabriëlle het minder leuk zal vinden. ''Bjorn is bij Dominique dus die vind het niet erg''. En Nicole zegt dat ze waarschijnlijk Gabriëlle op eten. ''Ze hebben er twee, Ramona en Gabriëlle'', vult Mark aan. Nicole bedenkt zich dat Ramona niet zonder make-up kan. En Ivan laat weten dat Ramona morgen met haar hoofd in de stront zou gaan vanwege haar ontgroening. ''Dan kan ze niet douchen'', laat hij weten terwijl hij in zijn handen wrijft en een grote lach op zijn gezicht heeft. Ze besluiten een peuk te gaan roken en het zo verder uit te werken. Rob komt nog snel met het idee om de ramen te blinderen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.