''Het is allemaal jouw schuld dat Naomi weg is'' ~ Utopia Gekte

1/07/2016

''Het is allemaal jouw schuld dat Naomi weg is''

''ik heb heel veel uitbarstingen van Ivan voorkomen''

Het gesprek op de bank gaat nog een tijdje verder. ''We zorgen dat het hele mooie, gemoedelijke dagen voor je worden'', aldus Rowena. Nicole wil genieten en mooie gesprekken voeren over hoe het geweest is. ''Laten we eerlijk zijn, je hebt hier vette shit gedaan'', aldus Ramona. ''Ik heb hier hard gewerkt, maar dat kon ik de laatste maand ook niet meer. Ik was op, niets had zin naar mijn idee''. Ze heeft wel al gezien dat er buiten vacatures genoeg zijn. Rowena vind het een hele dappere keuze. ''Ze is ook een hele sterke vrouw, een powervrouw'', aldus Ivan. Nicole voelt zich er goed bij, maar moest het wel nu echt aan iedereen gaan vertellen. ''Zondag maken we er gewoon een mooie dag van'', laat Gabriëlle weten en Rowena wenst Nicole heel veel plezier en geluk buiten de poorten en dat ze maar mag genieten. Nicole vond de eerste maanden echt het aller allerleukste. Toen was er veel aan de hand. Alles was nieuw. Ze had geen tijd om op de wc te gaan zitten omdat ze bang was dat ze iets zou missen. Het ene feestje na het andere feestje. Dat vond ze gewoon heel erg prettig. En dat ze verliefd is geworden op Ivan. Nicole kijkt goed terug. ''Hoe was je tijd in Utopia'', vraagt Ivan. ''Hartstikke leuk'', reageert Nicole. Nicole vind het heel knap dat ze alles heeft gedaan waarmee ze binnenkwam. Ze weet dat het voor velen moeilijk is om dat te behalen en ze is dus blij dat zij dat wel gefixt heeft.

Nicole wil tattoos around the world en ze blikt terug op alles wat ze gedaan heeft. Onder andere dat ze mee heeft geholpen met het bouwen aan de gym, dat ze veel teken en splinters heeft verwijderd. Dat ze heeft gekookt. ''En ik heb heel veel uitbarstingen van Ivan voorkomen''. Nicole heeft al haar spullen al ingepakt omdat de vide geschilderd word. Ivan grapt dat het allemaal Gina's schuld is dat Nicole nu weg gaat. Waarna Gina terug uithaalt. ''Het is allemaal jouw schuld dat Naomi weg is. Zo nu voelen we ons allebei rot'', aldus Gina. Ivan kan er gelukkig om lachen. Nicole zegt Nicoline heel graag te willen gaan zien en ze zou sushi gaan eten met Naomi. ''Zorgen jullie wel goed voor Ivan en Arthur?''. Ivan benadrukt dat ze hem er nu niet uit moeten sturen omdat ze denken dat Nicole hem nodig heeft. ''Ik ga jullie kapot missen'', aldus Nicole. ''En wij jou'', reageert Ivan.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.