''Het is al dagen lang zuipen zuipen zuipen'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Het is al dagen lang zuipen zuipen zuipen''

Nog even terug naar het begin van de middag

Voordat het breaking news kwam dat Ivan één van de bewoners naar huis moest gaan sturen waren we nog bezig met het schrijven van een bericht. Omdat de beslissing die Ivan moest gaan maken stukken belangrijker was dan dit bericht hebben we jullie eerst al het nieuws daarover gebracht. Dat Naomi morgen Utopia moet gaan verlaten en dat oud Utopiaan Giorgio vannacht als verrassing in Utopia komt overnachten en Naomi morgen mee naar huis neemt. Laten we dus nog even terug gaan naar een aantal uren geleden. Naar het bericht wat we al getypt hadden, maar dat nog niet gepubliceerd was.

Om tien over twaalf zien we Victoria de afwas doen. Naomi vraagt Ivan naar de koeien waarna Ivan haar vertelt dat hij de koeien al eerder gedaan heeft en dat hij heel veel voer heeft neergelegd. Een hele lading ''kauwgras''. Bas vraagt of Ivan dan wel geslapen heeft. ''Ja'', reageert Ivan. Er volgt een streamlock. Victoria is inmiddels bezig om de bar schoon te maken. Door het feestje van vannacht is er een hoop troep achtergebleven. Bas laat aan Ivan weten dat hij maar vier drankjes op heeft. Hij heeft ook nog steeds last van zijn schouder dus is het ook niet slim om veel te drinken. Ivan zegt het heel verstandig van Bas te vinden. Ivan zien we vervolgens net als Victoria de boel schoonmaken. Hij verzamelt overal het achtergebleven vuil om dat vervolgens weg te gooien en glazen naar de keuken te brengen. Cees is om half één nog steeds in de mopper stand. Aan Bas vertelt hij dat sommige bewoners nog tot laat zaten te pokeren. "'Lekker lam. Ik denk dat ik er om half vijf in ging en om vijf uur sliep. Om acht uur gaat al het licht aan. Hier niet, maar daar wel. Dus ik was hier vanochtend als eerste. Droger aan, was aan''. Cees vertelt dat hij geen zin had om op te ruimen. ''Net anderhalf uur uh...'' Er volgt een streamlock. ''Nee het lijkt me een mooi project om te kijken hoe we dat drankprobleem naar beneden kunnen krijgen. Dan zeggen ze het is oud en nieuw, maar dan is het de dag voor oud en nieuw en de dag voor de dag van oud en nieuw en the day before. Het is al dagen lang zuipen zuipen zuipen. Het is pokeren en daarbij zuipen''.

Even later om half één heeft Cees weer een volgend persoon gevonden om zijn frustraties bij te uiten. ''Ja jongen ik heb er al een halve dag op zitten. Ik was om negen uur hier''. Ivan vraagt of Cees goed geslapen heeft. ''Nee, het was vijf uur en om acht uur ging het licht vol aan in de wellness. Daar kennen ze geen weekendverlichting zoals hier. Toen heb ik de eerste was al weer gedraaid en ik ben net even een uurtje bij de eendjes geweest''. Er volgt een streamlock. Tien minuten later doet Cees zijn verhaal ook bij Nicole. Hij vertelt haar precies hetzelfde, dat hij er al een halve dag op heeft zitten en al het gemopper over het drankgebruik. Verder gebeurd er op dat moment niet zoveel in de loods. Mark is om kwart over één broodjes hamburger aan het maken voor al zijn medebewoners.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.