''Het doel is dat er niks meer overblijft. Dat ding kostte 150 euro'' ~ Utopia Gekte

1/19/2016

''Het doel is dat er niks meer overblijft. Dat ding kostte 150 euro''

Bas en Dominique terroriseren

Om tien over twaalf zien we Dominique en Bas de caravan in gaan. ''Hoe komt mijn bed altijd zo vies. Wat een toestand'', horen we Dominique zeggen. Toch hebben ze nog steeds niet door dat er gaatjes in het dak zijn geboord. Als Dominique en Bas eindelijk liggen te slapen zien we Mark, Benjamin en Rob om kwart voor twee plotseling de caravan heen en weer duwen. Dominique en Bas worden daar natuurlijk wakker van. En niet alleen omdat de caravan heen en weer geschud word, maar ook omdat er daardoor allemaal spullen bovenop hun zijn gevallen. ''Mijn lamp is stuk'', horen we Bas zeggen. ''Zal ik naar buiten rennen in mijn onderbroek''. Echt een reactie krijgt hij niet op zijn vraag. Terwijl Dominique probeert gewoon verder te slapen besluit Bas de gevallen spullen maar weer weg te ruimen. Rob, Mark en Benjamin gaan met een omweg weer de loods in waar ze verder praten. Ze zijn nog lang niet klaar met ''grappen'' uithalen en brainstormen wat ze nog meer kunnen doen. ''Morgen. Die voorste poten moet je inslijpen met een slijptol. Dat moet je wel doen als hun er niet zijn'', aldus Rob. Mark zegt dat ze dan mee moeten gaan sporten. ''Dan ga jij mee sporten en ga ik ze inslijpen. En dan zo'n stukje over laten'', aldus Rob. Mark komt met het idee om er een bak met water over te gooien. ''Nee, nee, nee. Een tuinslang. We hebben zeven gaatjes er in geboord'', vult Rob aan. ''Dan denken ze regent het nou''. Rob is van mening dat ze elke dag een stukje meer moeten doen zodat er niks meer van overblijft. Benjamin lacht er om en Rob vind het blijkbaar ook super grappig.

''Of gewoon een drol in een zak leggen'', oppert Mark. ''En dan aansteken'', vult Benjamin aan. Rob zegt die grap wel te kennen. ''Die werkte altijd'', laat Benjamin weten. Rob benadrukt nogmaals dat ze het beetje bij beetje moeten doen. Benjamin bedenkt zich opeens dat het best wel kut waker worden is zo. Als je ligt te pitten. ''Ze moeten er helemaal gek van worden zodat ze terug komen'', aldus Mark. ''Kunnen we niet gewoon twee miljoen mieren bestellen'', vraagt Rob. ''Ga jij ze tellen'', grapt Benjamin. ''En dan overal mieren zodat ze denken waar komen die mieren vandaan'', legt Rob uit. Mark zegt dat ze misschien wel gewoon Sascha er in kunnen zetten. ''Nee dat kan niet. Ik ga stuk'', aldus Benjamin. ''Een koeienvlaai. Dekentje open. Koeienvlaai er in'', oppert Mark. ''Ergens in een hoekje zodat ze denken waar komt het vandaan'', vult Rob aan. ''Tonijn in een kussen'', reageert Benjamin. ''Ergens stoppen waar ze never nooit zoeken. Wat op een gegeven moment gaat rotten en je dat ding gewoon weg kan gooien'', aldus Rob. ''Iets vegans'', grapt Mark. ''Kunnen we geen stink bommetje bestellen'', vraagt Rob vervolgens. ''Die gaan we morgen bestellen'', besluit Mark. ''Dan kan je meteen heel dat ding weg gooien. [...] Ik wil ook met een slijptol die dingen invoegen. Als ze dan de eerste keer s*ks hebben dat dat ding naar beneden valt'', aldus Rob. ''Dan moet je ze weg lokken want dat maakt een herrie'', laat Mark weten.

De mannen zijn nog lang niet klaar met brainstormen. ''Die onderste laag van het kippenhok'', oppert Benjamin. ''Of tot aan de nokkie vol met koeienvlaai'', aldus Rob. ''Met een beetje melk er doorheen zodat het lekker drappig word. [...] Ik pak wat oud vet'', aldus Mark. ''Frituur vet. Die is wel goed'', vind Rob. Wel beseffen Rob en Benjamin zich opeens dat ook Dominique er ligt. Voor haar vinden ze het wel een beetje sneu. ''Dat krijg je niet uit je haar, maar wel een goeie dat oude frituur vet'', vind Rob. Ze lijken iets aan de deur te willen doen zodat als ze de deur opendoen er iets gebeurd. ''Terroriseren is dit'', merkt Benjamin op. ''Dan moet je maar niet buiten de loods gaan slapen. Met zijn tweeën in de caravan. Wat denk je nou'', reageert Rob. ''Een gat in de vloer maken'', brainstormt Mark verder. ''Het doel is dat er niks meer overblijft. Dat ding kostte 150 euro. Dus... [...] We moeten iets stinkends ergens neerleggen waar ze het niet vinden'', laat Rob weten. ''Een gat onder in de vloer en daar een bak met shit'', verzint Mark. ''Het is koud dus het rottingsproces gaat niet zo snel'', merkt Rob op. ''Dan doen we er een fikkie in'', aldus Mark. ''Sowieso een paar stink bommetjes'', vult Rob aan. ''We hebben zat materiaal om over na te denken. Morgen komen we weer bij elkaar en dan hakken we knopen door'', laat Mark weten. ''Totdat Dominique denkt ik ga in de loods slapen. Ik vind het niks in die caravan. [...] Ik ga er over slapen en dan komt er vast iets sicks'', aldus Rob.

Terwijl Mark boven op de vide zijn bed al in is gekropen komt Rob beneden met nog wat nieuwe plannen. ''Die gaan helemaal naar de klote. Zouden ze wakker zijn'', vraagt Benjamin. Net wel laat Rob weten. ''Ik vind dit zelfs een beetje zielig'', aldus Benjamin. Gina ondervraagt Mark boven ondertussen wat hij om kwart voor twee in de nacht bij de caravan deed. Ze krijgt er geen reactie op en lijkt beledigd weg te lopen en verderop in bed te kruipen.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.