Heeft Wim last van slaaptekort? ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Heeft Wim last van slaaptekort?

Coverband Kink in Utopia.

''Ik snap er geen reet van. Als ik nou niet ga slapen dan ben ik vanavond ook niks. Heb wel weer genoeg gedaan vandaag'', horen we Wim zeggen. ''Ga maar lekker tukkie doen hoor, ik hou er ook van'', vertelt Rowena. Wim is zo moe dat hij niet eens zijn eigen boxershort op heeft kunnen ruimen bij de douches. Ivan pakte hem daarom maar op om het bij de was te leggen. Terwijl hij een middagdutje of schoonheidsslaapje doet gaat Rowena rustig verder met haar make-up. Ze denkt dat Wim misschien slaaptekort heeft. Op de andere stream gebeurt om 14:52 ook niet veel bijzonders. We zien daar Michael de krant lezen. Met zijn lichtblauw gelakte nagels slaat hij de bladzijde om. Het is nu nog even rustig in Utopia. Erg lang zal dit echter niet duren. Coverbank Kink kan elk moment binnen komen en voor we het weten barst het feest al los straks. Naast Rob en Wim zien we nog iemand het bed in duiken. Het is Ramona. Zal ook eens niet. 

Terwijl we dit schrijven horen we Rowena heel enthousiast door de loods heen gillen. Ze rent naar de deur toe en zwaait coverbank Kink tegemoet. Ook Rob is weer uit bed gekomen want hij komt de band begroeten. Ook Ramona heeft weer de kracht gevonden om op haar benen te staan. Al met al heeft ze dus niet lang gelegen. De loods is opeens weer een bruisende samenleving met de komst van de coverband. De band gaat meteen alles uitladen zodat de Live in de loods vanavond knallend van start kan gaan. Cees vertelt dat er vanochtend nog enkele kaarten zijn verkocht. Ze zijn nu bijna helemaal uitverkocht, dus mocht je nog iets willen doen straks... Er zijn nog 23 kaartjes te koop hoor ik zojuist.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.