Heeft Rowena gevoelens voor Bjorn? ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Heeft Rowena gevoelens voor Bjorn?

''Het is een fucking hint''

Ramona heeft dus gevoelens voor Bas en heeft hem dit laten weten, maar zij lijkt niet de enige te zijn die gevoelens heeft voor iemand in de loods. Rowena maakte net al een interessante opmerking naar Ramona over Bjorn en even later nog één. Als ze weer samen bij het feestje aanwezig zijn draait namelijk het nummer ''we found love in a hopeless place''. Rowena stapt naar Ramona toe en fluistert haar iets in haar oor. ''Zeg tegen hem dat hij de tekst van dit liedje goed moet luisteren''. Ramona doet wat Rowena haar vraagt en stapt meteen op Bjorn af. ''Ik moet van Rowena zeggen dat je dit liedje goed moet luisteren. Het is een fucking hint''. Naomi is om kwart voor elf inmiddels met hele andere dingen bezig. Zij staat voor een camera, kijkt recht in de camera en heeft een boodschap voor haar familie. ''Mama en papa ik mis jullie zo. Kusjes thuis'', aldus Naomi terwijl ze handkusjes de camera in blaast. Een aantal minuten later zien we bewoners tegen de auto band lampen aan koppen. De lampen slingeren heen en weer door de ruimte.

Op datzelfde moment wil Naomi graag proosten. ''Ik ben niet zo goed in speeches'', begint ze. ''Op de Utopiaan van het jaar'', vult Nicole aan. ''En op deze groep, ik vind jullie allemaal toppers dus we gaan knallen dit jaar'', aldus Naomi. Om vijf voor elf zien we Ramona weer in beeld. ''Hij voelt zich ook een beetje fokt op. Ik vind het heel erg'', laat ze aan Rowena weten. Rowena zegt haar op te vangen en er ook voor Bas te zijn. ''Time will learn, maak je niet dik''. Volgens Ramona had Bas het echt niet verwacht. Rowena legt uit dat Bas al een vriendinnetje heeft. Of nouja. ''Zijn hart hoort al bij iemand. It is what it is. Je moet genieten. Het is fucking oud en nieuw. Anders pak je Bjorn'', aldus Rowena. ''Nee'', zegt Ramona. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we de bewoners nog steeds feesten. Nicole en Ivan staan tegen elkaar aan te dansen en Gabriëlle en Naomi doen hetzelfde.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.