Heeft Bjorn een oogje op Dominique? ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Heeft Bjorn een oogje op Dominique?

Als je haar maar goed zit.

Het is 10 uur 's ochtends en we zien heel wat beweging in Utopia. De meeste bewoners liggen nog op één oor, maar er is ondanks dat veel activiteit. Cees is fanatiek aan het drummen met een glimlach op zijn gezicht. Hij begint echt bij de basis nog, maar je ziet duidelijk dat hij er veel plezier in heeft. En ook in de gym zien we eindelijk beweging. Het heeft meer dan een half uur geduurd voordat ze er eindelijk waren. Ramona gaat los op de fiets, Gabriëlle staat op de loopband en Bas en Rowena zijn met gewichten in de weer. De vier sporters gooien hun spieren lekker los en de calorieën verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Binnen in de loods staan Bjorn en Dominique samen voor de spiegel bij de wasbakken. ''Dan zijn we ook met zijn tweeën, dat is beter. Relaxter. Nu zijn ze al met zijn vieren ofzo'', zegt Bjorn. Ze hebben zojuist afgesproken dat ze samen na het centraal gaan sporten. Dominique wilde nu op zich ook wel gaan, maar Bjorn heeft haar ervan te weten overtuigen om te wachten. Want zoals we al schreven, met zijn tweeën vind hij relaxter. Moeten we hier iets achter zoeken of is het onze eigen verbeelding? :-) Hij staat in ieder geval langer voor de spiegel dan normaal! Sterker nog, wanneer hij in de slaapkamer staat gaat hij nogmaals voor een andere spiegel staan. Even aan de haartjes zitten... Zit het goed? Nee. Nog even wat extra mousse er bij pakken. Flats, handen vol mousse en Bjorn gaat nog even door. Werkelijk waar elk haartje moet perfect zitten, maar Bjorn is nu niet snel tevreden. Als de haren eenmaal goed zitten loopt Bjorn weer naar de wastafels. Ook daar staat hij weer uitgebreid voor de spiegel en spuit hij wat deodorant onder zijn oksels. De regie wisselt uiteindelijk naar Dominique die zichzelf ook nog staat op te maken. Wat deodorant, een parfummetje... Als je make-up maar goed zit als je over 2 uurtjes gaat sporten! Nicole, Ivan en Arthur zien we met zijn drieën slapen op de bank in de woonkamer.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.