''Hebben jullie verkering? Is zij op jou?'' ~ Utopia Gekte

1/22/2016

''Hebben jullie verkering? Is zij op jou?''

Briefjes schrijven voor elkaar.

''Hebben jullie verkering? Hebben jullie verkering? Is zij op jou? Hihihihihih, verkeeeerriiinngg! Ik ben ook gewoon een meisje! Barry stuurt dat weleens naar mij. 'Ik ben op jou'. Oké doeiiii'', horen we Rowena zeggen. Ze ving een gesprek op tussen Bas en Dominique. Dat ging over hoe ze de caravan in moeten richten. Volgens Rowena lijkt het daardoor dus alsof ze verkering hebben. Ze lopen naar buiten toe en Ramona komt ze snel achterna. ''Vergeten jullie niet te schrijven? Gewoon op een papiertje. Even voor Rowena en voor Bjorn. Gewoon iets leuks. Je mag zelf bepalen hoe lang'', roept Ramona. Bas en Dominique lopen dus snel weer naar binnen toe. Ze pakken pen en papier en denken hard na over wat ze moeten schrijven. Bas heeft al snel twee zinnetjes opgeschreven en scheurt het stukje van het blaadje af. Dominique begint vervolgens ook te schrijven en komt al snel verder dan 2 zinnen.

Ramona komt naar Bas toe en verbaast zich over het feit dat hij al klaar is. Hij moest blijkbaar twee aparte stukjes schrijven. Eentje voor Rowena en eentje voor Bjorn. Ze wil beide inwoners een apart boekje geven met stukjes tekst. Bas zucht en zegt dat ze wat duidelijker had moeten zijn. Hij gaat in ieder geval weer aan de slag om nu twee losse stukjes te maken. Daar krijgt hij alleen de tijd niet voor omdat gasten een praatje met hem beginnen te maken. Dominique gaat wel ongestoord verder met schrijven want tegen haar praten ze toch niet. Wanneer zij klaar is krijgt ze meteen Michael naast haar te zitten. Hij vraagt nog eens naar de mensen die spulletjes hebben gebracht voor de caravan. ''Heel lief, dat er zulke mensen zijn'', laat Dominique weten. Michael lijkt zich een beetje te vervelen want hij maakt met iedereen de hele tijd een praatje. Zo ook bij Benjamin om te vragen hoe het met de soep gaat. Ramona haalt op dat moment de geschreven briefjes op bij Bas en Dominique. ''Thank you honeys''. Het verliefde stelletje gaat een sigaretje roken met een bakje koffie. Daarna gaan ze de caravan weer in duiken. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.