''Haal die kop van je romp joh!'' ~ Utopia Gekte

1/05/2016

''Haal die kop van je romp joh!''

Blikken van Rob.

Zo vlak na het avondeten treffen Ivan en Bjorn elkaar bij de computers. Ook Cees en Bas zijn in de buurt. Ivan ziet dat er iets aan de hand is met Bjorn, dus hij vraagt daar gewoon naar. In eerste instantie geeft Bjorn aan dat er niks is. Wanneer Ivan zegt dat er duidelijk wel iets is komt de aap langzaam uit de mouw. Bjorn baalt van de vooroordelen die er heersen. Wanneer hij het gezellig heeft met nieuwkomer Dominique betekent dat niet dat er ook iets achter moet zitten. Hij wil er gewoon graag voor nieuwe mensen zijn en ze onder zijn vleugels nemen. De mannen snappen Bjorn niet zo goed, dus niet veel later zien we hem buiten met Gabriƫlle in gesprek. Over hetzelfde onderwerp uiteraard. Maar er is meer! Bjorn ergert zich ook nog eens mateloos aan Rob. Hij denkt dat Rob jaloers is op Bjorn omdat hij zo goed met vrouwen om kan gaan.

En Rob heeft wat Bjorn betreft geen ballen omdat hij dat niet eerlijk toegeeft. ''Die blik elke keer. Een vreselijke blik. Hij kijkt op een bepaalde manier. Haal die kop van je romp joh''', moppert Bjorn. En die blik schijnt Rob vooral te hebben wanneer Bjorn met Dominique samen is. Hij legt nog maar eens het hele riedeltje uit over waarom hij het nieuwe mensen naar de zin wil maken. En dankzij het doorvragen van Gabriƫlle weten we dat er misschien toch nog hoop is wat betreft Bjorn en Dominique. Hij vind haar de leukste die ooit binnen is gekomen en zegt nooit nooit. De kans is groot dat Bjorn haar wel gewoon erg leuk vind.

Buiten dit kleine beetje gedoe om is er niet veel bijzonders te melden. Nicole is constant druk bezig met hondje Arthur en beslist wat wel en niet mag. Verder gaan de bewoners zo lootjes trekken om te bepalen wie waar gaat slapen. Sterker nog, daar gaan ze nu mee beginnen. Bijna iedereen zit om 21:32 in de woonkamer. We zijn dus zo bij je terug met een nieuw bericht!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.