''Godverdomme Ramona waar the f*ck ben je mee bezig'' ~ Utopia Gekte

1/11/2016

''Godverdomme Ramona waar the f*ck ben je mee bezig''

''Ik zag Do binnen komen en voelde de bui al hangen''

Eind van de ochtend zien we Ramona en Rowena in de slaapkamer op bed zitten. Er is iets met Ramona en Rowena is bij haar om met haar te praten. ''Je bent zo streng voor jezelf. We beleven zoveel lol aan je. Je pakt dingen zo goed op. Dit is een drempel waar je overheen moet. Iedereen krijgt die bitch slap. Ik heb vier dagen nodig gehad om mezelf te herpakken. Als ik naar die caravan loop heb ik zo'n gevoel in mijn buik.... Waar is die schijt'', aldus Rowena. ''Ik weet niet wat er gebeurd, er gebeurd zoveel. [...] Gisteravond. 'Wow Ramoon dit is nog nooit gebeurd'', aldus Ramona. ''Dit is een reality check. Je hebt niemand om op terug te vallen'', laat Rowena weten. Er volgt een streamlock. ''Ik weet nu. Alles rondom hem is beladen omdat ik gelijk zoiets heb van ik heb geen zin dat het zo en zo overkomt terwijl ik ook met Baasie hang en daar hoor je niks over. Bjorn is de lieve, de schattige, de knuffelige. Bas is de stoute. Een duivel en een engeltje zeg maar. Ik zag Do binnen komen en voelde de bui al hangen. [...] Waar ik me meer druk om maak is thuis, maar als jij weet hoe het zit'', aldus Rowena. ''Zo makkelijk gaat het gewoon niet. Ik weet dat mijn moeder heeft gekeken. Dit word een ding. Dit word uitgezonden. 'Godverdomme Ramona waar the f*ck ben je mee bezig'', aldus Ramona.

''Hoeveel drankjes. Het is niet dat je in je blote reet door de toko hebt gelopen. Vijf drankjes, je was te laat bij de wc en that's it. Vijf drankjes dat is niet veel. Je hebt een leuke avond gehad. Je hebt je gedragen. Je werd misselijk en dat kwam er uit. Meer was het ook echt niet. Je komt hier niet zomaar binnen. Als je hier binnen komt ben je sterk. Je moet niet zomaar opgeven. Dat is niet voor niks. Je moet dingen leren loslaten'', aldus Rowena. Ramona zegt dat dat haar probleem is. ''Laat los! En ik snap dat het moeilijk is en je hebt pieken en dalen. Ik zat in een dal. Je hebt gezien hoe ik reageerde'', aldus Rowena. Er volgt weer een streamlock. ''Ik huil het liefst in mijn eentje. Daarom huil ik onder de douche. Gister ook keihard en lang omdat ik het er dan uit heb. Ik hou er niet van als mensen toekijken als ik huil of zwakte toon, maar je moet trots zijn op jezelf. Je maakt het altijd veel erger dan het is. Dat is een doemscenario. Thuis was er niks aan de hand geweest, omdat er hier zoveel mensen meekijken maakt de druk zoveel erger. Ik ben blij dat je er bent. Mensen vinden je leuk. Vinden je grappig. En mensen die je niet leuk vinden dan zoek je een andere favoriet'', aldus Rowena. Ramona bedankt haar. ''Je doet het zo goed'', aldus Rowena.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.