Giorgio presenteert livestream over zwerfjongeren. ~ Utopia Gekte

1/07/2016

Giorgio presenteert livestream over zwerfjongeren.

Studenten organiseren livestream.

Even toe aan een andere livestream? Maar wel met een Utopia tintje? Vandaag om 11:00 presenteert Giorgio Verweij - Utopiaan van het jaar 2014 - een livestream over zwerfjongeren. Oud Utopia bewoner Giorgio was tijdens zijn verblijf altijd al duidelijk over zijn toekomstplannen: Presenteren! Dit heeft hij in Utopia dan ook regelmatig gedaan met wat lessen tussendoor. Na Utopia heeft hij al vele presenteerklussen op zijn naam staan. En daar komt er straks weer eentje bij.

''Wij zijn ZWERF en organiseren op 7 januari 2016 om 11.00 uur een livestream voor Stichting Zwerfjongeren Nederland. Ons doel is om zo veel mogelijk vooroordelen de wereld uit te helpen en om SZN aan meer donaties te helpen waardoor deze jongeren beter geholpen worden. Reken op een livestream met spraakmakende gesprekken en een echte wake-up call. Geïnteresseerd?''

''De groep zwerfjongeren in Nederland groeit met het jaar en dat is zorgelijk! Help mee om de groep te verkleinen en het liefst alle zwerfjongeren in Nederland onderdak te bieden! Meer weten over hoe jij kunt helpen? Kijk dan op 7 januari 2016 om 11:00 naar onze livestream! Giorgio Verweij gaat de ZWERF livestream presenteren! We kennen hem natuurlijk van Nederlands bekendste livestream Utopia. Giorgio heeft zich tijdens zijn verblijf in Utopia zelf ook ingezet voor een aantal goede doelen. Toen wij hem vroegen mee te werken aan de livestream was hij dan ook meteen enthousiast!'''

Meer informatie? Neem eens een kijkje op de Facebook pagina van ZWERF. De livestream is vanaf 11:00 te volgen via de onderstaande video of deze link.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.