Giorgio komt toch niet langs, maar stuurt wel een video boodschap ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Giorgio komt toch niet langs, maar stuurt wel een video boodschap

''Op het laatste moment is dat afgeblazen''

Gabriëlle vraagt deze middag aan Naomi of ze misschien toch ook wel een beetje blij is. Naomi laat weten dat het heel erg dubbel is. Gabriëlle wilde haar slaapplek gaan verhuizen naar de kamer waar Naomi nu slaapt, maar ze weet eigenlijk niet of ze dat wel kan. Om tien voor zes zien we Naomi alvast wat spullen inpakken. "'Ik heb gewoon pijn in mijn hart ervan'', laat Gina weten. om vijf voor half zeven loopt Ivan naar Naomi toe. Hij is dan al een paar keer naar de zenderkamer geroepen. ''Ik had willen regelen. Ik heb hem vanmiddag zelfs gesproken. Dat Giorgio hier kwam overnachten. Hij stemde toe en op het laatste moment is dat afgeblazen''. Ivan vertelt dat Giorgio er zelfs al was. ''Dat meen je'', vraagt Naomi. ''Hij zou hier ook overnachten, maar het gaat niet door. Hij heeft wel een leuke videoboodschap voor je achtergelaten. Zullen we kijken?'', vraagt Ivan. '"Wat moet ik hier nou mee'', reageert Naomi. ''Ik baal er als een stekker van. [...] Echt jongen, bijna gelukt'', laat Ivan weten. ''O mijn god. Dat meen je niet. [...] O mijn hart zit echt in mijn keel man'', reageert Naomi.

Ivan en Naomi gaan achter de computer zitten omringd door alle medebewoners. Het duurt even voor ze het geluid aan de praat hebben gekregen, maar zodra dat gelukt is kan het filmpje aan. ''Ik kan helaas niet langskomen anders had ik het zeker gedaan'', horen we Giorgio zeggen. Giorgio feliciteert Ivan op het filmpje met de titel Utopiaan van het jaar en aan Naomi vertelt hij dat ze moet genieten van haar allerlaatste avond in Utopia. ''Je hebt het echt top gedaan, bent enorm gegroeid en kan met opgeheven hoofd naar buiten. [...] Succes jongens. Utopia word top. Later!'' Naomi zit na het bekijken van het filmpje met een lach op haar gezicht, maar al snel verdwijnt die lach weer. ''Ik ga jullie missen gek. Ik ga jullie echt missen''. Nicole reageert dat zij haar ook gaan missen. Naomi zegt dat ze het gewoon nog even om moet zetten zodat ze daar trots weg kan gaan. Die schakel is nog niet omgezet. ''Schat als er iemand is die hier met trots en opgeheven hoofd weg kan gaan dan ben jij dat. Kijk wat voor groei je hebt gemaakt en wat je allemaal betekent hebt voor Utopia en voor mensen buiten Utopia'', laat Ivan haar weten. ''Kut programma'', aldus Naomi. Ivan baalt er van dat het hem niet gelukt is om Giorgio daarheen te krijgen. ''Ik had het zo vet gevonden''. Maar Naomi lijkt het niet zo erg te vinden. ''Ik wil met jullie overnachten de laatste nacht. Giorgio komt wel''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.