Gina's panini's zijn al vroeg uitverkocht ~ Utopia Gekte

1/31/2016

Gina's panini's zijn al vroeg uitverkocht

Patat bijsnijden

Om half drie zijn Gina's zelf gemaakte panini's al uitverkocht. Ze sluit Magiwirosti en brengt de jus d'orange naar de bar. ''Rowena je zuster stond aan het hek'', horen we een bezoeker om tien voor drie zeggen tegen Rowena. Meteen krijgen we een streamlock en na de streamlock is Rowena niet meer op de stream te volgen. Vanaf dat moment vliegen de streamlocks ons weer om de oren. Niet veel later is er namelijk weer één. ''Ik wil één ding zeggen. Dat ik jou zo'n mooi mens vind'', aldus een bezoeker tegen Ivan en daarna is er weer een streamlock. Om kwart voor vier zien we Wim nog steeds op bed liggen en volgens Ramona ligt Victoria ook op bed waardoor Bas alleen achter de bar staat. Gabriëlle is ook flink ziek en we zagen haar uiteindelijk dan ook de loods in gaan. Waar ze op dat moment is weten we niet, maar hoogstwaarschijnlijk op bed. ''Wat een pussy shit'', vind Benjamin en Ramona laat weten dat ze echt overal gestaan heeft. Als we een kijkje op de andere stream nemen zien we dat wat Ramona net beweerde helemaal niet klopt. Victoria staat gewoon achter de bar en ligt dus niet in haar bed.

De rest van de markt verloopt net zo goed als altijd zonder veel bijzonders waar we iets over kunnen schrijven. Om de zoveel tijd krijgen we een streamlock en om kwart over vier is onder andere Mark druk bezig om patat bij te maken omdat dat steeds op is. De Luifel loopt ook deze markt dus weer fantastisch. De patat is namelijk niet het enige wat op is. Ook de servetjes, de frikandellen en de sitosticks zijn om die tijd al op. Cees geeft weer een rondleiding en controleert bij het binnen gaan van de loods of iedereen die mee loopt betaalt heeft. Weer zijn er mensen aangesloten die niet betaald hebben dus laat Cees ze alsnog betalen voor ze de loods in mogen. Als ze binnen in de loods zijn vraagt Bas de bezoekers om een applaus voor Cees omdat Cees de rondleidingen zo goed doet. Natuurlijk volgt er daarna een luid applaus en laat Bas Cees achter met een grote glimlach op zijn gezicht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.