Gina word er schijtziek van ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Gina word er schijtziek van

''Als je kijkt schatje, ik hou van jou''

Om tien over half tien neemt coverband Kink het weer over en niet veel later volgt er een streamlock. We gingen de streamlocks al bijna missen. In de Luifel geven Gina en Ivan aan de gasten aan dat ze vanaf de volgende pauze weer open gaan. Ze zijn namelijk niet de hele avond door geopend. Rowena staat ondertussen weer op het podium om te rappen als we Gina horen zeggen dat ze er schijtziek van word dat ze al de hele dag bezig is en mensen ziet dansen en niet bij de kassa en dergelijke ziet staan. Ivan gaat er later wat over zeggen. "Altijd dezelfde mensen die aan het lanterfanten zijn en dan denk ik even serieus. Het zit me nu gewoon even... Het gaat me meer om het idee weetje'', legt Gina uit. Rob vertelt even later dat zijn sigaretten bijna op zijn en dat hij ook soort van aangerand is. Om tien voor tien zien we Rowena en Bas samen op het podium. ''Het volgende nummer is speciaal voor Bas en zijn familie. Het heet ''voor jullie''. Tijdens het zingen vraagt Rowena een applaus voor Bas. Ook grijpt Bas tijdens het nummer zijn kans om Dominique vlak voor het podium te zoenen. ''Ja dit was Bas jongens. Geef hem een groot applaus'', aldus Rowena als ze weer uitgezongen zijn.

Ivan zien we inmiddels nog steeds hard werken. Net stond hij nog in Le Luifel en nu zien we hem al weer achter de bar bij Victoria en Mark. Bjorn stapt het podium weer op en vraagt nogmaals een groot applaus voor Rowena en Bas. ''Je moet het maar doen''. Zelf gaat hij ook weer een nummer zingen. Het liedje hou me vast. ''Geef hem een fantastisch applaus, Bjooorn!'', aldus een van de zangeressen van coverband Kink. Na het optreden van Bjorn is het weer de beurt aan Rowena. Ze gaat een liedje doen samen met coverband Kink. ''Hoe kick is dat''. Ze draagt het liedje op aan Barry, haar vriendje die thuis zit. ''Als je kijkt schatje, ik hou van jou. Deze is voor jou en mijn familie. Dit liedje heet terug naar de basis''. Het klinkt weer super, rappen is toch echt wel Rowena's ding. Benjamin, Wim en Ivan staan tijdens het nummer te dansen en los te gaan achter de bar. ''Dank jullie wel. Jullie zijn de bom'', aldus Rowena.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.