Gina toch aan de slag ondanks dat ze ziek is ~ Utopia Gekte

1/31/2016

Gina toch aan de slag ondanks dat ze ziek is

Terror pony schopt en bijt koe.

Goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe dag vol Utopia Gekte. Gisteravond lag iedereen vroeg in bed omdat de bewoners vandaag weer een markt hebben. Om 6 uur 's ochtends zien we al de eerste tekenen van leven in de minimaatschappij. Gina, Dominique, Wim, Mark... Allemaal hebben ze er weer zin in! Tussen 7 en 8 uur komt de volgende lichting ook hun bed uit. Zo zien we onder andere Victoria, Michael, Rob, Bas en Bjorn. Onder andere Gina, Rowena en Wim zijn (nog steeds) ziek vandaag. Gina was al vroeg begonnen aan haar zelfgemaakte broodjes, maar lijkt het uiteindelijk op te geven. Ramona mag het daarom oplossen en de broodjes verder aankleden en verkopen.

Michael vertelt om kwart over tien aan een standhouder dat hij een strakke leren string wil. Hij is er al twee jaar naar op zoek. Die andere die hij had is kapot gegaan en nergens verkopen ze die dingen meer. Ramona is dus druk in de horeca keuken bezig en standhouders vullen hun kraam. Ramona zien we de broodjes van de keuken naar Magiwirosti verplaatsen waar ze de broodjes gedeeltelijk afdekt met aluminium folie. Mark en Benjamin zijn al weer druk bezig met het snijden en voorbakken van friet en Bas loopt rond over de markt waar hij standhouders begroet en vraagt hoe het met ze gaat. In de loods zien we dat sommige kamers en ruimtes al afgezet zijn met rood/wit lint zodat mensen weten dat ze er niet in mogen en sommige bewoners liggen dus nog ziek in bed. ''Rust maar lekker uit jongen, het komt helemaal goed. Alles is onder controle'', horen we Michael tegen Wim zeggen. Gina daarentegen zien we wel weer uit bed. Het lijkt er op dat zij toch gewoon aan de slag gaat.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.