Gina past niet veel kleding meer. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Gina past niet veel kleding meer.

Waterverspilling.

Dominique, Wim en Gina zitten samen op de vide. Gina is door haar vele kleding heen aan het snuffelen, maar bijna niks zit meer goed. ''Als ik mijn maatje terug krijg, dan heb ik heel veel kleding. Dat zag ik al vanaf dag één'', laat ze weten. Maar momenteel is ze toch iets aangekomen. Dominique adviseert om te gaan sporten en dat lijkt Gina ook van plan te zijn. ''Ik heb al 2 maanden niet meer gesport'', zegt ze enigszins teleurgesteld. Ze bekijkt een rokje en dat zit nu voor haar gevoel gewoon niet goed als ze het aantrekt. Dominique begrijpt dat wel en snapt precies wat Gina bedoelt. Ook vraagt ze Gina om haar puntjes een keer te knippen want daar is het ook wel tijd voor. ''Wil ik ook wel doen'', zegt Wim tevergeefs. Zowel Wim als Dominique lopen de vide af en Gina blijft alleen achter. Ze gaan samen een sigaret roken buiten. Op de een of andere manier klinkt het liedje 'Purpose' van Justin Bieber enige tijd door een microfoon heen.

In de loods staart Bas wat voor zich uit in de keuken dus we blijven de stream met Do en Wim volgen. Daar krijgen we echter Mark te zien die de welness binnen loopt. ''Oké.. Euhh...'', zegt hij zuchtend. Hij pakt wat glazen en een kan water mee. De volle kan water gooit hij leeg voor de deur. Hij ruimt de welness een beetje op. Volgens mij kwamen er vanavond weer gasten overnachten in de Bed & Breakfast. ''Een groot waterbed hier. Als je dan water meeneemt, drink het dan op. Er zijn mensen die hebben geen water. Jonge jonge, wat een volk'', moppert Mark terwijl hij nog meer kannen water meesjouwt. ''Ik denk dat ik voor 6 liter water heb weggegooid wat er allemaal stond. Dat is natuurlijk zonde'', roept hij naar Do en Wim. Ook Cees schrikt zich een hoedje zodra hij de hoeveelheid ziet.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.