Gina gaat alle oud Utopianen trots maken ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Gina gaat alle oud Utopianen trots maken

''Ik ben Utopia''

Om tien voor één gaan de bewoners binnen weer verder met het feestje. De muziek is nog steeds aan dus ze kunnen verder gaan waar ze gebleven waren. Bas legt nog even uit hoe het nou precies zit. ''Degene waar ik het over heb daar heb ik nooit wat mee gehad, maar we gaan het wel proberen hierna''. Even later zegt hij blij te zijn dat hij de Utopiaan van het jaar verkiezing niet gewonnen heeft, anders was de sfeer nu niet zo. Om kwart over één staan Gina en Wim tegen elkaar aan te rijen. Mark ziet het gebeuren en besluit na een poosje toekijken maar weg te lopen. ''Hé Mark het ligt niet aan mij hé dat weet je'', laat Wim weten als hij daarna naar Mark toe loopt. Terwijl Wim zelf net zo hard mee deed. Gina is weer aanwezig zoals ze meestal aanwezig is als ze een drankje teveel op heeft en er muziek aanwezig is. Mark lijkt ze dan even te vergeten terwijl ze alle andere mannelijke bewoners wel weet te vinden. Na het dansen met Wim staat ze namelijk tegen Benjamin aan te schuren. Benjamin maakt er net als Wim ook gebruik van en besluit zelfs zijn blouse nog even uit te trekken. Mark lijkt Gina op den duur terug ''jaloers'' te willen maken door hetzelfde te doen met vrouwelijke bewoners. Hij begint tegen Rowena aan te dansen, maar Rowena besluit niet mee te doen. Zij laat ondertussen wel al haar individuele dans moves zien en gaat helemaal los.

Omdat Rowena dus niet mee doet zoekt Mark een volgend persoon op. Ramona. Zij ligt in een deuk zodra Mark tegen haar aan begint te schuren en dansen. Gina gaat op den duur nog een stapje verder door zich te laten sandwichen door Benjamin en Wim. Mark zien we op dat moment met Victoria dansen. Om kwart voor twee zien we Wim zielig alleen op het rokersbankje voor zich uit staren, maar niet voor lang want al snel komen er een aantal dames bij hem zitten. Gina zien we ondertussen toch weer even bij Mark. Ze roept van alles waaronder dat ze alle oud Utopianen trots gaat maken en dingen als ''Ik ben Utopia''. Om tien voor half drie hebben een aantal bewoners besloten om de kerstboom die op het terrein staat neer te halen en op het kampvuur te gooien. Ivan maakt duidelijk dat dan wel eerst alle kerstballen en slingers er uit moeten, dus Wim, Gina, Nicole en Mark staan de kerstballen uit de boom te halen. Cees ziet het vanaf binnen gebeuren en vraagt zich af of dat wel mag. Er volgt een streamlock. ''Dit is gewoon traditie hoor dat je je kerstboom in de fik zet, ik weet niet'', horen we Nicole zeggen als we weer beeld hebben. Wim besluit uiteindelijk de boom om te zagen want het wilde de anderen niet lukken. Als de boom om is proberen ze hem mee te slepen, maar ook dat is nog een hele opgave. Ramona probeert ondertussen een slaapplek te regelen want ze wil deze avond blijkbaar niet naast Bas slapen. Er vind weer een streamlock plaats. Na de streamlock horen we dat Ramona in Gabriëlle's bed gaat slapen. Gabriëlle slaapt namelijk weer bij Naomi. De boom gaat buiten ondertussen op het kampvuur waardoor er een flinke lading rook opstijgt.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.