Gina en Bjorn gaan in de zon liggen ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Gina en Bjorn gaan in de zon liggen

Theater workshop

Eerder vandaag kwamen er twee onverwachtse bezoekers het terrein op voor een theater workshop van Ramona. Om half twee is de workshop dan eindelijk begonnen. Niet alle bewoners doen mee. Bjorn, Gabriëlle, Rowena en Michael zien we wel mee doen. Ze moeten weer dezelfde oefeningen doen als bij de vorige theater workshops. Ramona napraten, opdrachten nadoen. een handklap doorgeven. improviseren. acts opvoeren. Om kwart over twee zien we dat Bas inmiddels ook mee doet. Een kwartiertje later hebben sommigen even pauze. Toon gaat zelf namelijk ook een scene maken samen met Bas, Rowena en Gabriëlle.

Dominique zien we om kwart voor drie even buiten zitten met Rob. ''Ik vind Bas heel erg leuk en er bloeit wel degelijk iets op vanaf mijn kant'', legt ze uit. Wel vind ze het een beetje lastig in deze situatie, maar het kan haar Utopia alleen maar verrijken. ''Als het goed gaat wel ja'', reageert Rob. Snel gaan ze weer naar binnen want Toon is er klaar voor om zijn scene te spelen. Samen met Rowena, Bas en Gabriëlle. Na afloop van de scéne word er nog snel een groepsfoto gemaakt. Ramona geeft Toon het advies om door te gaan met theater want volgens haar heeft hij er talent voor. Ramona gaat ook nog zorgen dat Toon een certificaat krijgt en de foto's worden doorgestuurd via de mail.

Daarna vraagt Ramona aan Gabriëlle waar de gasten bij zijn hoe ze het nu moet doen. Ze heeft nog nooit gasten ontvangen in Utopia, moet ze haar ''klanten'' nu naar de poort toe brengen? ''Ja dat kan'', reageert Gabriëlle. Ramona brengt haar gasten dus naar de poort en Bas zien we even later met Cees praten. Het is maar een kort gesprekje want het enige wat we nog mee kunnen krijgen is ''voor de rest zijn we heel gelukkig samen''. Cees zegt dat dat te zien is. Bas moet er alleen niet te geheimzinnig over zijn. Gina en Bjorn besluiten om iets na half vier om even in de zon te gaan liggen. Ja je leest het goed. Het zonnetje schijnt boven het Utopia terrein en daar maken ze meteen gebruik van. ''Oké. Hier kan ik wel aan wennen'', laat Bjorn weten. ''Ik ook'', is Gina het er mee eens.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.