Gelukkig nieuwjaar!!! ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Gelukkig nieuwjaar!!!

''Ik hou van je, maar dat wist je al lang''

Om half twaalf staan de bewoners enthousiast te dansen en te springen. Rowena zingt hard mee met de muziek en staat opeens met de band van de lamp in haar handen. Wim klimt bij Ivan op zijn nek om met hulp van Ivan en Benjamin de lamp iets aan te passen zodat ze veilig verder kunnen feesten. Cees heeft duidelijk minder zin in het feestje. We zien hem namelijk in zijn eentje in stilte op een traptrede zitten. Om kwart voor twaalf gaan de bewoners naar buiten toe. ''Alsjeblieft jongens red mijn relatie en zend het niet uit'', horen we Rowena zeggen. Of ze het dan over de lamp heeft die ze opeens in haar handen had of over de ''hint'' die ze eerder aan Bjorn gaf weten we niet. ''Barry is echt de shit. Je weet niet half hoe hij mijn gappie is. Hij is mijn liefde, maar ook echt mijn gappie. Hij is mijn alles''. Op de andere stream zien we een aantal bewoners alvast sterretjes afsteken en ook is er een groot kampvuur. Twee minuten voor twaalf word er nog snel een groepsfoto gemaakt en als bij ons de klok twaalf uur slaat horen we het een en ander knallen in de omgeving van Utopia. ''Een fakkeltje voor mijn dochters'', zegt Cees. Ook zien we dat de bewoners vuurwerk hebben.

De stream loopt blijkbaar iets achter want pas om vijf over twaalf word er gejoeld en zien we iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. ''Ik meen het uit de grond van mijn hart. Jij bent mijn Ivan de barmhartige, altijd. Niemand zo eerlijk, zo oprecht, zo...''. Nicole kan niet uitspreken want Gina komt er tussendoor om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen en te kussen. ''Gelukkige nieuwjaar wensjes''. Nicole heeft niet alleen voor Ivan lieve woorden, maar voor iedereen. ''Ik vind dat je zo'n toevoeging bent aan de groep. [...] Jij past hier'', vertelt ze aan Ramona. Ook Cees is iedereen een gelukkig nieuwjaar aan het wensen. Hij wenst Ivan en Nicole alle geluk van de wereld. ''Mijn blonde schatje. Dat je hier nog maar lang bent. [...] Tenzij we samen de poort uitlopen. [...] Je doet het echt goed. Je impressed me niet alleen met je uiterlijk'', aldus Bas tegen Naomi. Om tien over zien we de bewoners vuurwerk afsteken. Wim is inmiddels erg emotioneel en word getroost door Ivan. ''Komt wel goed broeder. Je zit in mijn hart''. Ook Bas komt Wim troosten. ''Wimpie gaat die man? Je zit hier goed hé. Vergeet dat niet''. Uiteindelijk zien we Ivan en Bas elkaar ook knuffelen. '"We gaan er een mooi jaar van maken samen. Broeder'', laat Bas weten. ''Ik hou van je, maar dat wist je al lang'', reageert Ivan. Even later zien we Naomi ook met Ivan knuffelen. ''Ik ben zo blij dat je mijn fucking broer bent''. Ivan benadrukt dat hij dat ook altijd zal zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.