''Gabs gaat naar huis, over twee weken'' ~ Utopia Gekte

1/08/2016

''Gabs gaat naar huis, over twee weken''

''Zie je je kan echt niet gaan''

Om kwart voor vijf zien we Ramona, Bas, Rowena en Gabriëlle in de slaapkamer zitten. ''Gabs gaat naar huis, over twee weken'', fluistert Ramona de anderen toe. ''Je zit te f*cken'', merkt Bas op. ''Nee, gisteren heeft ze mij ook para gemaakt'', aldus Ramona. ''Ik ga huilen'', horen we Rowena zeggen en niet veel later horen we haar ook echt huilen. ''Gabs, ga je over twee weken'', vraagt Bas dan aan Gabriëlle zelf. ''Rowena huilt echt, o mijn god, o mijn god. Ik ga niet, ik ga niet'', aldus Gabriëlle. ''Waarom lieg je zo'', vraagt Ramona haar. ''Ik jok, ik jok'', roept Gabriëlle. ''Jij bent echt erg'', aldus Ramona. Gabriëlle buigt zich over Rowena heen en kust haar. Ramona zien we met een grote lach op haar gezicht zitten, maar Rowena is echt aan het huilen. ''Is het nou waar of niet, jullie domkoppen'', vraagt Rowena als ze weer gestopt is met huilen.

''Ramona nu eerlijk zijn'', roept Gabriëlle als Ramona weer een verhaal begint op te hangen. ''Jij hebt gister tegen mij gezegd in de avond...''. Gabriëlle laat Ramona niet uit praten. ''Ik maakte een grapje met jou'', aldus Gabriëlle. ''Schat, ze heeft het echt tegen mij gezegd'', laat Ramona weten. Ramona vind dat Gabriëlle sorry moet zeggen. ''Ik zeg toch sorry. Ik knuffel toch met haar'', reageert Gabriëlle die nog steeds over Rowena heen gebogen zit. ''Zie je je kan echt niet gaan'', laat Ramona weten. ''Ik ga toch niet'', roept Gabriëlle uit. Ramona dacht dat Rowena een grapje maakte wat betreft het huilen, maar ze huilde echt. ''Ze krijgen mij er alleen maar uit door te stemmen'', laat Bas even later weten. Gabriëlle vertelt dat ze al haar doelen heeft bereikt, ze wil nu wat voor een ander doen en als dat gelukt is en het genoeg is dan pas gaat ze weg.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.