Gabriëlle vind het een no-go. ''Ik ben zo gechoqueerd'' ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Gabriëlle vind het een no-go. ''Ik ben zo gechoqueerd''

''Zo breng je haar alleen maar dieper in de put''

Cees maakte zojuist waar meerdere bezoekers bij waren een foto van het bord eten van Ramona. Ramona is daar flink door beledigd. Bij de koeien heeft ze haar frustraties besproken met Bas die het ook heeft zien gebeuren en met Rowena. Rowena vind het echt niet kunnen en Bas vind het ook niet oké, al vraagt hij zichzelf wel af waarom Cees dit deed. Om vijf over half negen bespreekt Bas in de loods met Gabriëlle wat er gebeurd is. Gabriëlle vind het echt een no-go. ''Ik ben zo gechoqueerd. Is dat het fototoestel'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, verwijder hem. Dit kan toch niet'', reageert Bas. ''Ik ga hem wissen! Of is dat brutaal?''. Bas vind dat ze hem gewoon moet wissen, maar Gabriëlle weet niet hoe dat moet en legt uiteindelijk het fototoestel dus maar weer gewoon neer zonder de foto te wissen.

''Ik ben echt woest, ik ben echt boos. Sorry maar toen ik in mijn afval proces zat werd ik niet zo behandeld. Ik schepte ook niet zoveel op, maar dat geeft niemand het recht... Zo breng je haar alleen maar dieper in de put. Maar je gaat zo met hem praten?'', vraagt Gabriëlle. ''Met Cees? Ja'', antwoord Bas. Gabriëlle vraagt of Bas boos is. ''Nou. Ik zit meer met waarom? Wat is. Wat is het nut ervan. Snap je het echt niet? Haar struggles. Weet je echt niet....''. Voor Gabriëlle zou het voelen als een belediging. ''Natuurlijk, maar dat voelt zij ook. Maar dit kan ook voortkomen uit onwetendheid. Hij kan ook denken mooi eten'', aldus Bas. Gabriëlle betwijfelt dat. ''Ik ook, maar ik hou die optie wel open'', aldus Bas. ''Ik ben woest, maar jij gaat met hem praten? Ik ga zo wel met Ramona praten'', laat Gabriëlle weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.