Gabriëlle skyped met moeder van Sunnery James ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Gabriëlle skyped met moeder van Sunnery James

''Hij had wel grote praatjes''

We schreven net al dat Sunnery James en Ryan Marciano in Utopia zijn om Bas de kneepjes van het vak te leren. Om vijf over drie zien we Gabriëlle, Ramona, Rowena, Victoria, Gina, Dominique en Cees in de studio. Ze doen een dansje op de muziek die Bas aan het draaien is. Dominique maakt ook meteen wat foto's. Het duurt niet lang voor Bjorn ook weer een kijkje komt nemen. Een minuut later staat hij ook al weer in de studio om mee te dansen. Langzamerhand komen steeds meer bewoners naar de studio toe. Michael komen een kijkje nemen en Bjorn filmt wat met de telefoon. ''Dit is echt gezellig'', aldus Gabriëlle. Om tien over staan ook Wim, Rob en Mark erbij. De hele studio staat dan vol met mensen. Rowena pakt er een microfoon bij en lijkt wat mee te rappen. Ivan lijkt de enige te zijn die nog niet aanwezig is. Hem zien we bij de koeien en de kippen. Hij geeft de diertjes eten en loopt daarna ook richting de studio. In de studio juichen ze voor Bas.

''Snap je het principe een beetje'', vraagt Sunnery. ''Ja'', antwoord Bas. Maar tellen vind hij een beetje lastig. Sunnery zegt dat Bas ze nog maar een keer moet vragen. Dan komen ze misschien nog een keer langs en dan misschien ook wat langer. Ze gaan zo de loods in om een groepsfoto te maken. ''Gezellig kliekje zo'', aldus Sunnery. Hij vertelt aan Gabriëlle dat zijn moeder fan van haar is. ''Wil je de groetjes van me doen'', vraagt ze. Sunnery vertelt dat zijn moeder een trouwe kijker is. Ze kijkt alles. ''Zijn moeder vind me goed. Nieuwe schoonmoeder'', grapt Gabriëlle als ze naar de loods lopen. Ryan Marciano vertelt Bas ondertussen over Bjorn. ''Hij had wel grote praatjes. 'Ik draai al sinds mijn 12e'. Competitie''. Sunnery wil zo met zijn moeder skypen/ facetimen zodat Gabriëlle haar gedag kan zeggen, maar eerst gaat Bas de heren nog een rondleiding geven. Althans Mark komt ze al meteen storen omdat hij samen met de twee heren op de foto wil. Na Mark volgen er meer. Gina, Ramona, Michael enzovoort enzovoort. Bijna iedereen wil wel apart met de heren op de foto gezet worden.

Om half vier heeft Sunnery James via zijn telefoon contact gelegd met zijn moeder. Gabriëlle skyped met haar. ''Je doet het hartstikke goed'', horen we de moeder van Sunnery tegen haar zeggen ''Wat heb je toch een prachtige zoon'', reageert Gabriëlle. Sunnery zegt vervolgens dat hij nu naar huis komt en zegt dan weer gedag. ''Sorry regie'', horen we hem daarna zeggen. ''Het was maar een momentje'', vult Gabriëlle aan. Daarna nemen ze weer afscheid van de groep. Tijd voor een rondleiding is er niet meer. ''We zien elkaar wel in de scene joh'', aldus Bjorn. Cees knoopt nog snel een gesprekje aan met Sunnery. ''Ik begrijp dat jullie de hele wereld over vliegen''. Ryan laat ondertussen aan Bas en Bjorn weten dat ze vandaag nog twee afspraken hebben staan. Ze dachten ''deze proppen we er nog even tussen''. Sunnery zegt de Utopianen nu echt online te gaan volgen en daarna lopen ze terug naar de auto. ''Best gezellig hier. Best leuk, maar je zit toch gevangen'', aldus Sunnery. Ryan vind dat niet zo erg. ''Het is toch gezellig''. Sunnery vraagt of Ryan Utopiaan wil worden. ''Waarom niet, ik zou elke dag koken''. In dat geval wil Sunnery wel mee. Als ze in de auto zitten en van het terrein afrijden kunnen we het gesprek nog even volgen. ''Het is toch weer laat geworden. Dat had ik wel verwacht. [...] Het is gewoon een eigen wereld. Echt een eigen wereld''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.