Gabriëlle is beledigd en gaat mensen uit de weg. ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Gabriëlle is beledigd en gaat mensen uit de weg.

Wim tekent de loods 3.0.

De ochtend van dinsdag 19 januari gaat goed van start. Ivan komt uit zijn bed voor de dieren. En Gina is vrolijk wanneer ze ziet dat Mark om negen uur met een stapel post terugkeert vanaf de poort. Op de bank in de woonkamer neemt ze met een glimlach haar post in ontvangst. Ze heeft onder andere post gekregen van haar mama. Ook foto's van haar hondjes zijn niet vergeten. Mark krijgt natuurlijk de groetjes van de mama van Gina. Ze heeft zelfs post gekregen van Nicole die recent Utopia heeft verlaten. Ze laat een stukje aan Ivan lezen, maar we weten niet waar dat over gaat.

Cees belt tussendoor vanwege de wasmachine die weer kapot is en Bouwer Wim is in alle vroegte ook al aan het werk. Ja, echt waar. Achter de computer tekent hij hoe de loods er uit moet komen te zien. De bewoners spreken al heel lang over een aantal verbouwingen. Nu de tekening er komt kunnen ze binnenkort wellicht gaan beginnen. Wat de bouwplannen precies allemaal zijn weet ik niet. Misschien komen ze daar later in het centraal nog op terug.

Ook zien en horen we rond tien voor tien dat Gabriëlle weer eens boos is. Er komen allerlei zinnen uit haar mond als 'ik ben woest' en 'ik ben echt beledigd' en 'ik ga mensen uit de weg'. Ze besluit om haar woede om te zetten in goede sportprestaties. Iemand noemde Gabriëlle niet bij haar echte naam en dat kan ze niet waarderen. ''Ik ben echt boos, ik kan het niet geloven. Ik heb een verleden hiermee snap je. Ik ga mensen uit de weg die mij... Ja... Laat maar... Ik gooi het zo er uit met sporten''.

Nou.. En sporten doet ze! Eerst zien we haar boksen samen met Michael, om kwart over tien komen Bjorn, Ramona en Victoria er ook bij. En niet veel later duikt Bas ook op in de gym. Ramona hoopt na deze week in totaal 10 kilo te zijn afgevallen. Gina vertelt rond half elf aan Bjorn over haar post. Ze heeft ook post van Stefanie gehad. Stefanie is aan het shoppen geweest. Is ambassadrice voor één of andere onzichtbare ziekte. En het gaat heel goed met haar. Gina heeft alles heel snel gelezen, maar volgens Gina was Stefanie nog aan het zoeken naar werk. Zodra Gina over iets anders uit de post begint volgt er een streamlock. ''Je moet heel streng zijn voor Mechelse herders. Zeker...'', krijgen we nog net mee voor er zelfs een streamwissel ingezet word. Blijkbaar mogen we niks meer over het voorval met Arthur horen, maar in Gina's post is er dus wel ook over geschreven.

Dominique zien we even met Rob praten. Ze vertelt dat vannacht de caravan door elkaar geschud is. Een aardbeving shake was het, vertelt ze. Ze weet zeker dat Rob er bij was. Dat zegt haar gevoel. ''Maar jij stond er toch achter''. Rob ontkent soort van dat hij er bij was. Inmiddels is er ook een busje het terrein op komen rijden met spullen voor de drum les zodat Cees zo weer een drum les kan volgen. Cees helpt met uitladen en gaat daarna meteen met de leraar aan de slag. Cees is dus weer druk aan het drummen en Dominique praat met Michael over hoe ze geslapen hebben. De dag is nu echt begonnen!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.