Gabriëlle heeft het gevoel dat ze in de gevarenzone zit ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Gabriëlle heeft het gevoel dat ze in de gevarenzone zit

Emotie eten

Rond kwart voor negen zien we Gabriëlle en Ivan achter de computer zitten. Ze zoeken dingen op over emotie eten. Gabriëlle laat weten dat het buiten pas moeilijk word. Dan is er nog meer verleiding en aanbod. Gabriëlle wil nooit meer zo dik worden. Ze vind het niet mooi en het is niet gezond. Al snel komt ook Victoria er bij zitten. Gabriëlle wil gewoon het pak chips uit de kast. Heel de dag vecht ze er al tegen. Er volgt een streamlock. ''Het is pas erg als het je dwars gaat zitten'', aldus Victoria. ''Ik hoef al geen chips meer'', laat Gabriëlle weten. Ze kwam er in Utopia pas achter dat ze een emotie eter is. Ze heeft de hele dag honger, wil de hele dag eten. ''Nu is het genoeg''. Ze voelt dat ze aankomt en dat wil ze niet. Ze voelt nu de gevarenzone. Gabriëlle weet ook niet hoe het komt. Weer volgt er een streamlock.

''Zoek een bezigheid waardoor je het gevoel van nut weer hebt'', adviseert Victoria. Gabriëlle is op zoek naar iets nieuws. Ze heeft alles al gedaan en haar inspiratie is ook weg. Gabriëlle geniet wel van Utopia, maar ze maakt zich de laatste tijd gek. Ze wil genieten want ze vind dat ze het goed heeft gedaan. Ze wil gewoon bezig blijven. Het gesprek stopt weer als Gabriëlle over gaat op een ander onderwerp. Om half tien zien we Bas de caravan goed op slot doen. Niet dat dat veel nut heeft als de mannen de plannen uit gaan voeren die ze gister avond besproken hebben want sommige dingen kunnen ook van buitenaf. Benjamin informeert bij Bas hoe en wat. ''Blijft dat bed?''. Bas weet het niet. Misschien dat hij een leuk zitgedeelte maakt, maar misschien dat het ook wel handig is om dat bed wel te houden.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.