Gaat Michael aan de botox? ~ Utopia Gekte

1/26/2016

Gaat Michael aan de botox?

Na het feest van Cees.

De hele middag is het al een ongezellige bende in Utopia. Er zijn weer veel onderlinge irritaties en kleine ruzies. Iedereen lijkt een beetje gestrest te zijn en dat uiten ze op elkaar.  Als iemand niet gestrest was dan is diegene het inmiddels wel geworden door de onderlinge sfeer. Dat beloofd dus niet veel goeds voor vandaag, tenzij er nog een omslag komt naar het positieve. We gaan het meemaken... Eerst maar door met een ander puntje. Het helemaal snappen doe ik niet, maar ik zal het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. We weten allemaal waarschijnlijk al wat er met Michael is, maar de groep Utopianen misschien niet. Hij heeft 'vroeger' een poging gedaan om volledig vrouw te worden. Er ging echter iets fout met de hormonen(?) dus het hele feest is afgeblazen. In Utopia lijkt Michael dit toch weer op te willen pakken. En hij gaat beginnen met botox om zijn gezicht er vrouwelijker uit te laten zien. Hij noemt het zelf 'de laatste 10% van hem' waar hij zelf invloed op heeft.

Eerlijk gezegd snap ik niet wat botox en/of fillers met homoseksualiteit en transgenders te maken hebben. Michael noemt botox zijn laatste 10% geluk. En Megan zijn uitlaatklep waar hij ook nog eens zijn geld mee verdient. Hij vind dan ook niet dat de groep die botox mag weigeren, want hij zegt hier veel geld mee te kunnen verdienen. ''Hoe mooi zou het zijn als ik die investering kan krijgen die niemand zou verwachten'', vraagt hij. Ivan dwingt sowieso een centraal af, maar Michael lijkt er weinig om te geven. ''Ik ga het gewoon doen'', vertelt hij aan Dominique. Als we het goed begrepen hebben zelfs morgenochtend al om 11 uur 's ochtends. Althans, dat is wat wij opmaken uit de onderstaande video. Ook weer een onderlinge ruzie die de sfeer van vandaag goed weergeeft. ''Ik kan er ook wel weer om lachen diep in mijn hart'', zegt Michael op het einde. 2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.