Feest in de slaapkamer met drank, discolampen en confetti ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Feest in de slaapkamer met drank, discolampen en confetti

Cees doet leuk mee

Goedemorgen op dag 747 van het Utopia avontuur. De afgelopen avond en nacht is er nog het een en ander gebeurd dus laten we eerst daar nog even op terug blikken. We schreven eerder al over Bas die met Dominique een gesprek had waarin hij door liet schemeren te hopen dat ze ook veganist word. Inmiddels hebben we ook een video van dat gesprek in de desbetreffende blog gezet. Even later kletsen ze er nog even over door in de caravan. Dominique kan echt niet zonder kaas, yoghurt en ei. Dat zijn zo'n beetje de enige dingen die ze eet. Ze eet al zo weinig en weet niets vervangends voor die producten. Terwijl Bas en Dominique al in de caravan zijn zien we andere bewoners binnen patatjes eten. Er zijn weer patatjes en snacks gemaakt. Dominique is ook nog even naar binnen gelopen omdat ze er wel trek in had en ook Cees eet mee. ''Ik 's avonds laat eten. Dat doe ik nooit. Nou ja ik neem er een paar'', laat Cees weten die vervolgens wat patatjes eet. Het is trouwens bijzonder dat hij zegt 's avonds laat nooit te eten aangezien we hem bijna elke nacht midden in de nacht zijn bed wel uit zien komen om nog wat te eten en te drinken te maken.

Ramona wil ook wel patatjes, maar moet er vanaf blijven. Ze vraagt aan Gabriëlle wanneer ze een schrans dag mag. ''23 januari''. antwoord Gabriëlle. ''Mag ik dan wel patat'', vraagt Ramona. ''Ja, 23 januari mag je alles''. Even later zien we Bas en Dominique nog steeds in de caravan liggen en een grote groep andere bewoners is aan het pokeren. Ramona, Gabriëlle en Rowena liggen al op bed waar ze het hebben over het uithalen van een prank. Het plan is om de caravan dicht te gaan tapen, maar ze weten nog niet of dat wel gaat lukken als vele bewoners nog tot laat wakker blijven. Cees zou in de caravan gaan slapen, maar omdat het zo rustig was binnen besloot hij toch binnen te gaan slapen. Slechte keuze want om half één is het al weer erg luidruchtig binnen in zijn slaapkamer. Benjamin, Wim, Cees, Ivan, Rob, Gabriëlle, Ramona, Rowena en Michael zijn allemaal aanwezig. De bar is zelfs de kamer ingereden om daar biertjes te kunnen tappen. Cees doet niet moeilijk en maakt foto's van wat er gaande is. Mark en Gina liggen wel al op bed op de vide en ook Victoria zien we al in bed liggen.

Op den duur is er een streamlock. Als we weer beeld hebben beginnen de bewoners te joelen en te gillen. Meteen volgt er een weer een streamlock. Het leek er op dat Bjorn en Wim muziek aan gingen zetten/hadden gezet in de kamer er naast. Maar zodra we weer beeld hebben is die muziek niet meer te horen, maar zien we wel discolampen. Dominique vraagt zich in de caravan af of Cees al spijt heeft dat hij daar niet is gaan slapen. Ook meld ze aan Bas dat hij weer veel te dicht bij haar komt voor hun regels. Rowena vraagt uiteindelijk aan Cees of ze zijn dekbed weer naar de caravan moeten verplaatsen. Cees zegt dan dat het allemaal in scene is gezet. Eerst alles rustig zodat hij denkt ik kom terug en dan gaan ze opeens een feestje vieren. ''Nee Cees, echt niet. Je moet ons vertrouwen'', aldus Rowena. Uiteindelijk maken ze het feestje nog even compleet door confetti af te schieten. ''Dit kan echt niet. Het stinkt jezus'', horen we Ramona zeggen. Rob is blijkbaar met zijn stink voeten op bed gaan zitten en de dames raken daar van in de stress. Cees komt om kwart voor één dus met een voetenbadje aan voor Rob en zet die voor het bed neer. Lang duurt het feestje daarna niet meer. Het is een troep en dat moet opgeruimd worden. Wim en Ramona zien we vegen en de bedden worden ook helemaal afgehaald en weer opnieuw opgemaakt. Cees maakt zich ondertussen druk om heel iets anders. Hij is zijn horloge kwijt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.