Ex van Dominique had geen interesse meer voor haar. ~ Utopia Gekte

1/16/2016

Ex van Dominique had geen interesse meer voor haar.

Rowena aan het zingen en rappen.

In de studio zien we Rowena druk in de weer. De boxen gaan aan en ze neemt een microfoon in haar hand. Het is hoog tijd om te oefenen voor de Live in de loods. Vele verschillende nummers komen dan ook voorbij in korte tijd. We horen haar zowel zingen als rappen. Over een week (23 januari) is de Live in de loods al die zij samen doet met Bjorn. Ook Bjorn horen en zien we eigenlijk nauwelijks oefenen. Misschien komt het gewoon niet in beeld om ons positief te verrassen. Of ze denken dat het met een klein beetje werk allemaal wel goed komt?

Elders in Utopia is Victoria 'druk' bezig. Ze is een complimentendoosje aan het maken voor Cees. Ze is van mening dat hij de hele dag om bevestiging en complimenten vraagt. Met een doosje vol complimenten denkt ze dat probleem uit de weg te helpen. Ze heeft van alles uitgeknipt, geprint, geschreven en geplakt. En alles gaat het doosje in die ze later aan Cees zal overhandigen. ''Wie de regenboog wil zien moet de regen trotseren'', is één van de quotes die we kunnen lezen.

Als we weer van stream wisselen vallen we midden in een gesprek. Dominique praat over haar vorige relatie tegen Benjamin. Ze zitten samen achter de computers. ''Relaties gaan nooit zo goed bij mij omdat het te makkelijk gaat voelen. Je hebt iemand al veroverd dus waarom zou je nog moeite doen? Dat gevoel heb ik heel erg. Mannen denken zo over mij denk ik. Zo van 'oké ik heb haar dus euuhh..'. Ik zelf heb maar één relatie gehad. Die duurde 4,5 jaar en we hadden best wat strubbelingen. Ik bleef werken door lekker te koken voor iemand en door een lingerie setje te kopen. Maar meneer bleef maar achter de Xbox zitten. Dat is beledigend hoor, dat deed echt heel veel zeer. Ik had hem meegenomen naar het strand een weekend. Maar het mocht niet meer baten. Dan houdt het op hé. Hij was ook helemaal gek op FIFA zoals elke man. We hadden veel shit meegemaakt en ik wist niet meer hoe een connectie te maken. Dus we gingen maar FIFA spelen. En hem laten winnen. Dan probeer je het op die manier, maar dat werkt ook niet'', legt Dominique uit.

Wim is vooral druk met niksen en toekijken hoe anderen werken. ''Wie gaat mij vanavond verzorgen'', vraagt hij aan Gina en Dominique. Zij staan momenteel in de keuken en zijn druk bezig met koken. ''Waarvoor? Oh, voor de spierpijn'', herinnert Dominique zich weer. Verder komt het probleem van Wim niet meer ter sprake. Bas neemt een kijkje in de studio en luistert naar Rowena. Zij is nog aan het oefenen. Ook Ramona komt kijken en vind het echt 'dope', zo laat ze weten terwijl ze op de grond zit in de studio. Er komen nog een tiental straattaal woorden voorbij. Rowena is blij dat ze zo positief reageren op de single van haar. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.