Ex van Cees: ''Het is af en toe net een groot kind'' ~ Utopia Gekte

1/30/2016

Ex van Cees: ''Het is af en toe net een groot kind''

Cees is nog niet van plan om naar huis te komen

In tegenstelling tot het familie bezoek van Gabriëlle, mogen we het bezoek van Cees wel gewoon volgen tot nu toe. Cees krijgt nog veel meer cadeaus zoals een soort van amandel drankje en Cees geeft een klein stukje rondleiding en uitleg aan zijn neefje. Hij herkende Vincent eerst niet eens. Helemaal bruin, een jaar niet gezien en als je er totaal niet op rekent. ''Dat was ook het plan'', reageert Vincent. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zien we dat Benjamin iets te drinken aan het regelen is voor de gaten en Cees geniet van een appeltaartje met rozijnen. ''Het is echt gekkenhuis hier jongen'', vertelt Cees. ''Ik heb je auto laten keuren afgelopen week. 23 euro, maar er zitten wel wat dingetjes aan. Twee banden moeten vervangen worden en de koppakking. [...] Hij kwam wel door de keuring, maar is niet dramatisch''. Cees vraagt of Suzanne er nog in rijd. Ze vertelt vervolgens dat ze een andere auto heeft bestelt. ''Waarom ben je er niet in blijven rijden? Lekker goedkoop'', reageert Cees verbaasd. ''Stel je komt naar huis eind februari'', reageert ze. Waarop Cees laat weten nog niet van plan te zijn naar huis te komen. Er volgt een zoveelste streamlock. ''Ik wil je zo nog een cadeautje geven, maar dat wil ik met de volle aandacht en onder vier ogen geven'', laat zijn dochter weten. Als Dominique er bij komt zitten heeft ze met de familie van Cees een gesprek over haar pestverleden. Om tien over vier volgt er weer een streamlock en na de streamlock is het bezoek niet meer te volgen.

Pas om tien voor vijf is de familie weer even in beeld. Mark praat buiten met Suzanne (de ex vriendin van Cees) over Cees. Al lijkt het meer op roddelen. Volgens Suzanne denkt Cees altijd dat hij alles kan en dan luistert hij gewoon niet. Ook vertelt hij alles 10 keer. Mark vertelt kort over al het gedoe rondom de financiën. En boos worden werkt volgens Suzanne averechts. Zij probeert het echt met humor op te lossen. ''Ook als we bezoek kregen dan bleef hij doorgaan over zijn kruiden''. Bewijzingsdrang volgens Mark. ''Dat heeft met zijn jeugd te maken'', vertelt Suzanne. Mark vraagt wat haar advies is. Of hij het met humor op moet lossen. ''Cees kan ongelofelijk uit zijn plaat gaan. Ik heb hem dat hier nog niet zien doen. Helemaal snappen doe ik het niet'', legt Suzanne uit. Wat ze ook kwalijk vind is dat Cees afgerekend word op dat hij zijn ding niet doet en dat ze dan kijkt en ziet dat hij het wel doet. ''Sommige dingen worden vet overdreven'', volgens haar. ''Hij denkt gewoon dat hij alles kan, maar dat is niet zo. Dan begint hij over zijn boekhoud opleiding, maar dat is honderd jaar geleden. Het is af en toe net een groot kind'', aldus Suzanne. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zijn ze weer binnen en verdwijnt het bezoek weer uit beeld.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.