''Er mogen geen Dominiques meer ontstaan''. ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Er mogen geen Dominiques meer ontstaan''.

Een emotionele achtbaan deze avond.

''Ik wil niet meer met een masker rondlopen elke dag. Ik wil jullie niet tot last zijn. Er mogen geen Dominiques meer ontstaan. Het is veel te zwaar. Ik ga zo roken en daarna naar bed. Weet je, het moest er uit. Iedereen was aan het dansen, iedereen had het leuk. Ik snap het niet. Ik snap het niet'', laat Dominique weten terwijl ze wederom begint te huilen. ''Jullie snappen het. Jullie weten wat het is om een vriendschap te hebben. Ik snap het niet'', vervolgt ze haar verhaal. Ze blijft herhalen dat ze zichzelf als een last voelt voor iedereen, continue. ''Je bent totaal geen last. Misschien een beetje lust. Maar geen last'', laat Bas weten. Gabriëlle, Ramona, Wim, Bas en Victoria staan allemaal bij haar. ''Kijk wat er gebeurt nu voor je. We are here for you'', horen we iemand zeggen. ''Dit is jouw moment. Dit is jouw pad. Ik ben blij dat je voor jezelf hebt gekozen, wat ben je mooi, je bent echt heel knap. Ik kan de hele dag naar je kijken'', zijn andere uitspraken die we horen. We konden even niet volgen wie wat precies zei.

Ook op de andere stream zien we wederom tranen. Wat is er toch allemaal aan de hand deze avond... Ditmaal zijn het niet Ivan en Nicole, maar Benjamin en Nicole. De muziek eindigt en alle bewoners zingen uit volle borst: ''Nicole bedankt, Nicole bedankt, Nicole, Nicole, Nicole bedankt!''

Nicole zelf komt nog even met een speech om dit afscheidsfeest compleet te maken. ''Ik wil maar één ding zeggen. Ik houdt van jullie allemaal. En please don't f*ck it up''. Ze heeft vast nog veel meer gezegd alleen krijgen we een streamlock tijdens de speech van Nicole. ''Ik ga de meeste van jullie absoluut weer zien buiten en dat doet mij echt goed'', is wat we nog kunnen horen. De groep applaudisseert en ook Gabriëlle wil nog wat zeggen. ''Dat je heel veel voor mij betekent, nog steeds. We zijn een beetje uit elkaar gegroeid maar ik hou van je. Ik wil je bedanken voor je inzet, je vriendschap en je liefde. Dankjewel voor dat je Nicole bent, dat je hier bent geweest en ook voor Utopia hebt gekozen. Je bent absoluut waardevol geweest voor Utopia''. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.