Een verrassing voor Cees ~ Utopia Gekte

1/16/2016

Een verrassing voor Cees

''Je bent ook niet altijd makkelijk voor ons''

Om zeven uur zien we alle bewoners op de bank zitten. Victoria heeft namelijk een verrassing voor Cees namens de hele groep. Ze wil namens de hele groep nogmaals hun waardering voor Cees uitspreken. De hele groep wist hier al vanaf, behalve Cees. ''Lieve Cees, deze bijeenkomst is voor jou. Je hebt het niet altijd makkelijk in Utopia. [...] We willen zeggen dat we je enorm waarderen. Je mag het negatieve allemaal vergeten. Iedereen heeft de moeite genomen om iets positiefs te zeggen''. Victoria wil de mooiste Cees terug voor de groep en voor hem zelf. Ze heeft dus een complimenten kistje voor hem gemaakt voor als hij het moeilijk heeft. Met de boodschappen die er in zitten kan hij zichzelf weer opladen. ''Je bent ook niet altijd makkelijk voor ons, maar bij deze willen we laten zien dat we ontzettend veel om je geven''. Er staat symbolisch in wat Cees voor de Utopianen betekent.

''Daar word ik stil van'', laat Cees weten. ''Poeh dit had ik niet verwacht''. Victoria raad Cees aan om er van te genieten. Ze knuffelen elkaar even waarna Cees het kistje eens even wat beter bekijkt. Hij ziet al een paar dingen die echt fantastisch zijn. ''Ik ben nogal een gevoelig mannetje. Ik krijg het er meteen warm van. In ieder geval bedankt. Fijn om dat even te voelen'', laat Cees weten. Hij is er bijna van in tranen. ''Dit is een enorme verrassing. Enorm bedankt. Bedankt allemaal. Fantastisch!''. Er klinkt een applaus voor Cees. ''Hoe krijg je iemand stil. Aan het janken'', aldus Cees. Rowena staat op om Cees ook even een knuffel te geven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.