''Echt erg die mensen hebben nog niks verkocht'' ~ Utopia Gekte

1/31/2016

''Echt erg die mensen hebben nog niks verkocht''

''Jij bent de enige echte Utopiaan''

Om tien voor half twee zien we Ramona weer in Magiwirosti. Aan Gina vertelt ze dat het fotobord wat Wim en Rob hebben gemaakt al verkocht is. Gina doet ook nog steeds goede zaken. Haar broodjes gaan hard en zijn al bijna uitverkocht. Ze heeft dus niet voor niks gister de hele dag in de keuken gestaan. Ramona vertelt dat ze vandaag haar schrans dag heeft. ''Doe met me mee''. Gina gaat er over na denken. ''Heb je nu honger'', vraagt Gina. ''Ja'', antwoord Ramona. ''Echt erg die mensen hebben nog niks verkocht. Die van die pasta. Ik ben naar Ivan gegaan maar die zei dat komt wel goed. Dit is al de tweede shift. Echt faya. Is toch rot dat je hier de hele dag staat voor niks'', aldus Ramona. ''Jep'', reageert Gina. Bjorn zet ondertussen de boks buiten op de rotonde neer zodat er muziek te horen is. Dat maakt de markt nog net iets gezelliger.

Ook Dominique heeft het nog steeds druk. Foto na foto word gemaakt en ze heeft eigenlijk geen moment pauze. Naast dat vele mensen vooral met Bas en Ivan op de foto willen krijgen de heren continu complimenten te horen. ''Ik wil even zeggen dat ik heel veel bewondering voor je heb. Je bent echt de topper van Utopia. We kijken alleen voor jou en Bas. Ik voor jou en mijn dochter voor Bas. Ik vind je echt een topper en hoop dat je nog even blijft'', vertelt een dame aan Ivan. Een andere bezoekster is het met haar eens. ''Ik ook, anders is er niks meer aan''. De andere dame vult weer aan. ''Als jij weg zou gaan en Bas en Cees dan is er niks meer aan''. Niet veel later krijgt ook Bas weer een compliment. ''Jij bent de enige echte Utopiaan. 100%''.


Bezoekers complimenteren Ivan en Bas

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.