Benjamin vind dat Ivan beter naar huis kan gaan. ''Flikker dan op'' ~ Utopia Gekte

1/28/2016

Benjamin vind dat Ivan beter naar huis kan gaan. ''Flikker dan op''

''Dus we moeten buigen voor de koning eigenlijk''

''Ik doe ook niks meer met mijn kledinglijn als iedereen hier vakantie gaat vieren'', horen we Gina om tien over half vier zeggen. Ze doelt daarmee vooral op Mark en Ivan. Ivan heeft gisteren besloten om vakantie te gaan vieren en voorlopig in de wellness te gaan slapen en Mark wil nu in het Cordwood gaan liggen. Dominique is op datzelfde moment wel nog druk bezig. Zij is weer verder aan de slag gegaan met het verven van de binnenkant van de caravan. Mark horen we om vier uur met Rob praten. ''Wie doet er nou wat. Ze zijn allemaal met eigen projectjes bezig''. Volgens Mark zijn altijd dezelfde mensen aan het werk. Nu is ook de oude garde bezig samen met de bouwer. De anderen zijn volgens hem mensen die op bed liggen om daar van alles te schrijven. Als we een kijkje nemen op de andere stream zien we Ivan en Benjamin in gesprek. Op de achtergrond zien we Bjorn langslopen met een grote hoeveelheid pakket post. Benjamin wil weten waarom Mark en Ivan vakantie vieren. Ivan denkt dat Mark denkt ''zoek het uit als iedereen toch doet wat hij zelf wil''. Ivan heeft dat zelf ook, maar is er nog wel als iemand hulp nodig heeft. Ivan heeft een stap naar achteren gedaan en als het nodig is grijpt hij in. Het kan Ivan ook niet schelen als de wellness geboekt is voor overnachtingen. Over dingen als wat Michael laatst heeft gedaan word volgens Ivan niks gezegd. ''Ik heb dat huis zelf gebouwd'', laat Ivan over de wellness weten. ''Dus we moeten buigen voor de koning eigenlijk'', vraagt Benjamin. ''Nee ik ga daar gewoon liggen'', laat Ivan weten.

''Je hebt hier alles gebouwd. Ik vind het heel raar wat je nu doet. [...] Er is wel degelijk tegen Michael gezegd dat het niet kan en er moet nog steeds over gesproken worden. [...] Als je dan zo twijfelt kan je beter naar huis gaan. Nu loop je het te verzieken'', aldus Benjamin. ''Ik loop niks te verzieken'', laat Ivan weten. ''Dit valt me tegen. Dit valt me vies tegen. Dit is iets kinderachtigs'', laat Benjamin weten. ''Dit is afstand'', is Ivan van mening. ''De manier waarop slaat nergens op. Je eigen bouwwerk maak je met de grond gelijk. Dan kan je beter weggaan. Nu hebben mensen er last van'', reageert Benjamin. Volgens Ivan is Benjamin de enige die er last van heeft. ''Ik vraag jou dan ook als enige, ga naar huis. Ik kan er niet zo goed tegen''. Benjamin vind het maar een rare manier van denken. ''Ik heb het gebouwd dus ik ga daar gewoon liggen''. Ivan beweerd het niet zo gezegd te hebben, maar hij heeft wel schijt. Er gebeurd zoveel waar niks over gezegd word. ''Flikker dan op. Dan moet je thuis schijt gaan zitten hebben. Je stelt me teleur man. Vind ik jammer. De B&B's zijn van de CO af dus kijk maar'', aldus Benjamin. ''Er is vooralsnog niks aan de hand'', laat Ivan weten. ''Nee het is ook jouw Utopia. Schijt'', reageert Benjamin sarcastisch.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.