''Dus hou je de volgende keer even in. Dit sloeg echt nergens op'' ~ Utopia Gekte

1/08/2016

''Dus hou je de volgende keer even in. Dit sloeg echt nergens op''

Ramona ligt ziek in bed

Om tien voor half negen zien we Ramona en Rowena uit bed om richting de koeien te gaan. Ivan ''speelt'' op dat moment met zijn hondje Arthur en neemt even later ook een kijkje met hem bij de koeien. Arthur is geïnteresseerd in de koeien, maar ook een beetje bang. Met zijn staart tussen zijn benen stapt hij voorzichtig op de koe af om aan hem te snuffelen om vervolgens zich snel weer te verstoppen achter Ivan. Ivan knuffelt even met het beestje en gaat daarna weer met hem naar binnen. Om kwart over negen zijn Ramona en Rowena weer klaar in de stal en gaan ze weer terug naar de loods. Beide dames denken stemmen te gaan krijgen, maar zijn er tegelijkertijd ook van overtuigd dat ze niet naar huis gestemd zullen gaan worden. Ramona is moe en wil haar bed weer inkruipen om een dutje te doen. Gabriëlle adviseert haar om het niet te doen, maar of Ramona daar naar gaat luisteren. Om tien voor half tien zien we Cees eieren halen bij de kippen. Niet alleen in het kippenhok, maar ook boven het kippenhok zoekt hij naar eieren.

Bas besluit deze ochtend Ivan nog even aan te spreken over wat er gister tijdens het centraal gezegd is. Bas vind dat Ivan erg fel tegen hem is geweest. ''Ik dacht echt dat wij een team waren en opeens ga je me aanwijzen alsof ik alleen maar onrust wil stoken''. Bas vind het raar dat Ivan na afloop van het centraal deed alsof er niks was gebeurd en hem gewoon een bordje Tofu aanbood. Het is niet Bas zijn intentie om onrust te stoken. Ivan is van mening dat je zo alleen maar de groep uit elkaar drijft. Ivan wil met alle liefde aan het plan meedoen, maar dan moeten ze echt samenwerken en ook vind Ivan het te vlug. Ivan geeft Bas uiteindelijk gelijk. Ivan viel Bas aan en zat gisteren erg hoog in zijn emoties, maar het was niet zijn bedoeling om Bas te kwetsen. Ivan is alleen van mening dat het nu niet de juiste tijd is voor de ideeën van Bas. Wel vind Ivan het goed dat er mensen zoals Bas zijn, omdat Bas out of the box denkt. En dat is volgens hem precies wat Utopia nodig heeft. Ivan vreest wel dat de groep door het experiment word verdeeld. Omdat het te snel gaat, niet omdat Ivan tegen het idee is. Ivan wil het ook gerust weer oppakken, maar op een manier dat ze er voor kunnen zorgen dat de groep bij elkaar blijft. Uiteindelijk sluiten ze het gesprek weer af. ''Dus hou je de volgende keer even in. Dit sloeg echt nergens op'', aldus Bas.

Om tien voor half elf zien we Dominique zichzelf opmaken voor de spiegel en Mark is in de horeca keuken aardappels tot friet aan het snijden. Om kwart voor elf komt ook Bas van Mora het terrein weer op om allemaal snacks af te leveren. Ook heeft hij een nieuwe snack meegenomen. Een extra extra lange en grote frikandel. Niet veel later gaat Bas van Mora er weer vandoor want hij heeft nog veel meer te doen. Rowena en Bas brengen ondertussen de bedden en matrassen vanuit de wellness terug naar de loods. Ramona zien we om elf uur weer in bed liggen. Aan Rowena vertelt ze ziek te zijn. Ze zegt dat ze gister al ziek is geworden. Toen had ze al migraine. Als Bjorn de wellness in komt zegt hij dat Ramona uit bed moet komen. ''Ze is niet lekker'', verdedigt Rowena haar, maar volgens Bjorn is dat onzin. ''Dat zeggen ze allemaal als ze in bed willen blijven liggen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.