Duck en Face zouden maandag terug kunnen komen ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Duck en Face zouden maandag terug kunnen komen

''Je hebt niet zo vaak zo'n podium als hier''

Om tien voor half twee zien we Michael in de kappersstoel zitten bij Gina. Zij zorgt er voor dat zijn kapsel weer helemaal bijgewerkt word. Bas en Dominique bespreken ondertussen waar ze gaan slapen. Bas wil de caravan weer in en Dominique zit er over te denken om in de paarse kamer te gaan slapen, maar dan heeft ze het idee dat ze haar eigen product en project in de steek laat. Dominique spreekt meteen Ramona aan om te vragen of die het goed vind. Dominique blijft wel gewoon slapen in de caravan, maar als ze zich soms overdag even terug wil trekken dan kan dat in de paarse slaapkamer. Anders lijkt het alsof ze zich distantieert. Ramona vind het prima, ''Maak je niet zo druk'', laat Bas aan Dominique weten. Dominique heeft straks dus twee plekjes. Een bed in de caravan en een bed in de paarse kamer. Ramona gaat weer snel verder. Ze maakt een toi toi boekje voor Rowena en Bjorn en vraagt of iedereen er een leuk berichtje in wil zetten. Ook de zanglerares voor Bjorn en Rowena arriveert weer. Er moet natuurlijk nog snel geoefend worden voor het Live in de loods concert dat morgen al plaats zal gaan vinden.

Om kwart voor twee worden ook de boodschappen weer afgeleverd en niet veel later zien we Cees bellen in het kantoor. Hij probeert via de telefoon Hema rookworsten te regelen. Hij kan 50% korting krijgen, maar vind het dan alsnog te duur. Cees had iets meer verwacht. ''Je hebt niet zo vaak zo'n podium als hier''. Cees zegt dat als hij voor het huismerk van de supermarkt gaat hij voor 80 cent klaar is en die worsten komen volgens hem zelfs bij dezelfde fabriek vandaan. Cees spreekt af dat hij er nog even over nadenkt en hangt weer op. Aan Bas vraagt hij wat hij moet doen. Met die 50% korting is hij ongeveer 1,10 kwijt per rookworst. Gaat hij voor de goedkope variant of de Hema worsten. ''De echte rookworst natuurlijk'', reageert Bas. Om twee uur vertelt Michael verder over de kast die eerder vandaag afgeleverd is. Hij wil de mensen die uit de kast zijn gekomen hun naam op laten schrijven in de kast zodat de kast uiteindelijk helemaal vol staat met namen.

Ook willen we nog even terug blikken op een gesprek eerder vandaag. Bas heeft namelijk weer met de vogelopvang gebeld om te informeren naar hoe het met Duck en Face gaat. ''Ja goed. Wel nog niet waar die moet zijn, maar wel iedere keer een stukje beter. Wij denken zelf dat in principe het verdere herstel ook wel bij jullie moet kunnen. Het kan wel een tijdje duren, maar hij is goed genoeg om terug te komen. Het kan nog wel een paar weken duren voor hij de oude is, maar hij is goed genoeg om daar verder te herstellen'', krijgt Bas te horen. Bas gaat dus alvast wat dingen voorbereiden. Dan zouden Duck en Face maandag terug kunnen komen ''Maandag middag zou kunnen'', reageert de dame aan de andere kant van de lijn. ''Dan weet ik dat, fijn om te horen. Dan bel ik jullie maandag weer. Fijn weekend hé'', sluit Bas af. Misschien dat we Duck en Face maandag dus weer terug zullen zien op de livestreams.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.